KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 9 Beğeniler 3.080 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Nisan 2026 #21 Simon dedi: Degmez bence. Onun yerine daha iyileri mevcut. Yurt disi fiyatlari guzel de burada pahaliya satiyorlar. Genişletmek için tıkla... Memnun edecektir 2024 ya, ileride satıp daha iyisini alırım büyük ihtimalle. Hem ANC hem ses olarak memnun edecek, 10 11k bütçede.
Simon dedi: Degmez bence. Onun yerine daha iyileri mevcut. Yurt disi fiyatlari guzel de burada pahaliya satiyorlar. Genişletmek için tıkla... Memnun edecektir 2024 ya, ileride satıp daha iyisini alırım büyük ihtimalle. Hem ANC hem ses olarak memnun edecek, 10 11k bütçede.
Simon Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.089 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.649 26 Nisan 2026 #22 Ethem Efe dedi: Memnun edecektir 2024 ya, ileride satıp daha iyisini alırım büyük ihtimalle. Hem ANC hem ses olarak memnun edecek, 10 11k bütçede. Genişletmek için tıkla... Su anki piyasa icin all in one olarak en iyisi Huawei FreeBuds Pro 5 bana gore.
Ethem Efe dedi: Memnun edecektir 2024 ya, ileride satıp daha iyisini alırım büyük ihtimalle. Hem ANC hem ses olarak memnun edecek, 10 11k bütçede. Genişletmek için tıkla... Su anki piyasa icin all in one olarak en iyisi Huawei FreeBuds Pro 5 bana gore.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 9 Beğeniler 3.080 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Nisan 2026 #23 Simon dedi: Su anki piyasa icin all in one olarak en iyisi Huawei FreeBuds Pro 5 bana gore. Genişletmek için tıkla... İki üç ay sonra bakalım fiyatlar nasıl olacak, o zaman hallederiz. Teşekkür ederim.
Simon dedi: Su anki piyasa icin all in one olarak en iyisi Huawei FreeBuds Pro 5 bana gore. Genişletmek için tıkla... İki üç ay sonra bakalım fiyatlar nasıl olacak, o zaman hallederiz. Teşekkür ederim.