DeadlyMania7

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Bir oyuna girmeye çalıştığımda Google Play hizmetleri güncel değil hatası alıyorum. Ayarlara girip güncelle diyorum, yeni sürüm yüklenecek ve kurulacaktır diyor, tamam dememe rağmen bir şey olmuyor. Arada daha ileri sekmeye geçiyor, orada da internete bağlanın uyarısı veriyor. Bunu nasıl çözerim? Google Play servislerini nasıl güncellerim?

Google Play Hizmetleri uygulamasını durmaya zorlayıp önbelleğini temizleyip deneyin, aynı şekilde Google Play Store ve Google Services Framework uygulamalarına da uygulayın.

Google Play Hizmetleri'ni manuel şekilde güncellemeyi deneyin, APKMirror sitesinden size uygun versiyonu APK indirip üzerine kurun, belki işe yarar, bu arada emülatör MicroG'mi kullanıyor?

Google Play Hizmetleri'ni manuel şekilde güncellemeyi deneyin, APKMirror sitesinden size uygun versiyonu APK indirip üzerine kurun, belki işe yarar, bu arada emülatör MicroG'mi kullanıyor?

Bilmiyorum ne kullandığını önemli bir bilgiyse nasıl bakacağımı anlatın söyleyeyim. Yeter ki açayım şu oyunu :D