Bende sürekli açıktır Bluetooth, kapatınca da kayda değer bir fark olmuyor.Saçmalık hem 4000-5000 mAh pil koy hem de Bluetooth özelliğini kapatmaya izin verme gerçekten saçmalık.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Bende sürekli açıktır Bluetooth, kapatınca da kayda değer bir fark olmuyor.
Bluetooth benim cihazımda çok fazla ekran süresini kısaltmakta yaklaşık 2 saat.
Orta sınıfa kadar çoğu cihazda 5000lik pil yok bile hocam işin saçmalığı orada.Pilin içinden geçmeyecekse açık kalsın, bir de artık 5000 mAh kapasiteli telefon üretmeyi bırakın. Arttırın şu kapasiteyi.
Pilin içinden geçmeyecekse açık kalsın, bir de artık 5000 mAh kapasiteli telefon üretmeyi bırakın. Arttırın şu kapasiteyi.
Pilleri değişebilir yapsalar o da sorun olmaz. İlk 2 sene performansı bir şekilde yetiyor, asıl sorun sonraki yıllarda.
- Makaleler
- 3
Pilin içinden geçmeyecekse açık kalsın, bir de artık 5000 mAh kapasiteli telefon üretmeyi bırakın. Arttırın şu kapasiteyi.
Apple ölsün o zaman. 5000 mAh az gözükebilir ama her yeni SoC daha verimli oluyor. Önemli olan batarya kapasitesinden ziyade verimdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Pil değişimi zor bir şey değil. Telefonun kapağı için yapıştırıcı kullanmıyorum ben kılıf tutuyor.Pilleri değişebilir yapsalar o da sorun olmaz. İlk 2 sene performansı bir şekilde yetiyor, asıl sorun sonraki yıllarda.
- Makaleler
- 3
Android 14 ile ekran sürem aşırı düştü benim. Umarım 15 ile çok daha fazla düşmez.
Eski programları APK bile kuramıyorum.
Eski programları APK bile kuramıyorum.
Parasını ver değiştir. O değişebilirler berbat.Pilleri değişebilir yapsalar o da sorun olmaz. İlk 2 sene performansı bir şekilde yetiyor, asıl sorun sonraki yıllarda.