creazy

Başarılı
Arkadaşlar selam,

Android 17 ile birlikte sisteme yerleşik uygulama kilidi (App lock) özelliğinin geleceği konuşuluyor. Yani ekstra uygulama indirmeden ya da farklı çözümler kullanmadan, direkt sistem içinden uygulamaları parmak izi / PIN ile kilitleyebileceğiz deniyor.

Şu an One UI tarafında bildiğimiz gibi direkt bir “uygulama kilidi” özelliği yok. Daha çok güvenli klasör var ama o da tam aynı mantık değil, uygulamayı kopyalayarak ayrı bir alan oluşturuyor.

Sizce Android 17 çıktığında Samsung bu özelliği birebir One UI'ye entegre eder mi? Yoksa “bizde zaten secure folder var” deyip farklı bir çözümle mi devam eder?

Sizin görüşleriniz nedir?

Saygılar.

One UI 8.5'de uygulama kilidi özelliği var mış ama sadece Çin'de mevcutmuş. Eğer Android'e entegre özellik olacak gelecekse, Samsung'un bunu kaldıracağını düşünmüyorum. Belki gizleme yoluna gider ama neden öyle bir şey yapsın.

One UI 8.5'te uygulama kilidi özelliği var mış.

@Aakons doğru mu hocam?

One UI 8.5'te uygulama kilidi özelliği var mış ama sadece Çin'de mevcutmuş. Eğer Android'e entegre özellik olacak gelecekse, Samsung'un bunu kaldıracağını düşünmüyorum. Belki gizleme yoluna gider ama neden öyle bir şey yapsın.

Benim bildiğim kadarıyla şu an One UI'de uygulama kilidi bulunmuyor. O yüzden Android 17 ile bu özellik gelir mi diye sordum. Çin'de mevcut olduğuna dair bununla ilgili kesin bir bilgin var mı? Teşekkürler.

@Aakons doğru mu hocam?

Benim bildiğim kadarıyla şu an One UI'de uygulama kilidi bulunmuyor. O yüzden Android 17 ile bu özellik gelir mi diye sordum. Çin'de mevcut olduğuna dair bununla ilgili kesin bir bilgin var mı? Teşekkürler.

Görsel mevcut. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Ayrıca bu bağlantıdaki metni okuyabilirsin. 2. paragrafta.

@Aakons doğru mu hocam?

Çin'de var evet. Ancak One UI dahil hepsi makyajlı olduğu için App lock bulunduracaktır bulundurması gerekiyor.
Neyse hocam bekleyelim. Yakında One UI 9 sızıntıları başlar zaten o zaman belli olur.