Makaleler
6
Android 17 ile gelecek olan One UI 9, S26 serisinde testler başladı ve bazı kullanıcılar yüklemeyi başardı.

20260316_235926.webp

Kontrol panelinde ses ve ekran parlaklığı çubuğu kalınlaştı.

20260316_235929.webp

Temmuz ayında çıkarılması beklenen Z fold 8 serisi ile birlikte gelecek. Önceki One UI 8 gibi sadece Android sistem güncellemesi olacak.Çok değişiklik olması beklenmiyor.

Alacak cihazlar şöyle (tahmini):

S serisi (FE serileri dahil)
  • S26
  • S25
  • S24
  • S23
Z serisi
  • Z Fold/Flip 7
  • Z Fold/Flip 6
  • Z Fold/Flip 5
A serisi (A2X, A1X ve A0Xden alacaklar var ancak daha liste belli değil. Alması muhtemel cihazlar bunlar)
  • A57
  • A56
  • A55
  • A54
  • A37
  • A36
  • A35
  • A34
Cihazlara yaz ayında ya da sonbahar ayında gelecek.

Son düzenleme:
Hala One UI 7 ve Android 15 ile mutlu mesut devam ediyorum :)

One UI 8 ile Bootloader'ın kalıcı olarak kilitlenmesi olayından sonra One UI 8'e bile geçmiyorum, 7 ile devam ediyorum. Telefonum Galaxy S23 FE.

Eğer S24 veya S25 serisinden bir telefon kullanıyor olsaydım belki geçebilirdim. Hatta One UI 9 ve sonrasına da geçerdim. Ama S23 FE'nin desteği zaten One UI 9 (veya en fazla 9.5) sonrasında kesilecek. O zaman da Bootloader kilidi açılamayacağı için Custom ROM da imkansız olacak. O yüzden One UI 7 ile devam ediyorum.

Hala One UI 7 ve Android 15 ile mutlu mesut devam ediyorum :)

One UI 8 ile Bootloader'ın kalıcı olarak kilitlenmesi olayından sonra One UI 8'e bile geçmiyorum, 7 ile devam ediyorum. Telefonum Galaxy S23 FE.

Eğer S24 veya S25 serisinden bir telefon kullanıyor olsaydım belki geçebilirdim. Hatta One UI 9 ve sonrasına da geçerdim. Ama S23 FE'nin desteği zaten One UI 9 (veya en fazla 9.5) sonrasında kesilecek. O zaman da Bootloader kilidi açılamayacağı için Custom ROM da imkansız olacak. O yüzden One UI 7 ile devam ediyorum.

One UI 9.5'i alacak. Ancak Android 17 ile uzun süre kullanımı devam eder zaten. Eğer bir telefonu 10 yıldan fazla kullanmayı düşünmüyorsanız güncelleyin bana kalırsa.

S23 Ultra tlefonum için sona yaklaşıoruz gibi sanki.

Tüh.

Evet son Android güncellemesi olacak. Daha sonra 9.5 ile artık sadece güvenlik yaması alacak. 1 seneye de o bitecek ve asla güncelleme almayacak.