Ahmet Burak Toprak
Başarılı
Samsung Galaxy S3 Mini galiba.Elinize sağlık hocam. Daha fazla eklenebilir bence.
Samsung Galaxy S3 Mini galiba.Elinize sağlık hocam. Daha fazla eklenebilir bence.
Galaxy Win ile denenmiş. Galaxy S3 Mini değil.
Attığın sürüm 0.14.0, tabii ki de kasmaz, en iyi optimizasyon edilmiş Minecraft sürümlerden birisi.
Galaxy S2 alsın hocam döneminin oyunlarını yüksek grafiklerde oynatıyor kendisi.
S3 Mini zaten Android 4.1.2 güncellemesi aldı, Galaxy Win ise Android 4.1.2 ile geldi. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.Smash hit artık minimum Android 8 desteklediği için APK olarak indireceksiniz.
Eki Görüntüle 11031
İndirme linki Smash Hit
S3 mini, S2, Galaxy Win, S3 Android 4.1.2'ye düşürülebiliyor.
Bu telefonları 2.elde ucuza bulursanız alınabilir.
S3 mini zaten Android 4.1.2 güncellemesi aldı, Galaxy Win ise Android 4.1.2 ile geldi. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.
Yanlış anlaşılmaya neden oldun.Hocam o cihazlarda Android 4.1.2 sürümü mevcut onu dedim.
Hocam eski tablete Minecraft kurdum çok güzel çalışıyor arasam böyle bulamazdım eline sağlık.Android 4.1 serimize devam bu sefer bu konuda oyunlarla ilgili olacak.
1.Minecraft
Eki Görüntüle 2680
İndirme linki Minecraft
2.Smash Hit
Eki Görüntüle 2682
İndirme linki Smash Hit
3. Subway Surfers
Eki Görüntüle 2683
İndirme linki Subway Surfers
4.Angry Birds
Eki Görüntüle 2684
İndirme linki Angry Birds
5.New Star Soccer
Eki Görüntüle 2685
İndirme linki New Star Soccer
Daha fazla oyun isteğiniz varsa rehbere ekleyebilirim.

Minecraft gayet akıcı bayağı oynadım yalnız tepesindeki yazılar rahatsız edici. Temiz bir S2 bulsan gece gündüz oynarsınEski cihaz alıp bunları oynama fikri... Elinize sağlık
Bu versiyonda oynayacak varsa 420 TL'ye çok iyi.