Epic Games, Google Play'den ayrıldı ve kendi sitesinde ayrı olarak dağıtılıyor. Kullanmak istiyorum ama şimdi güvenli gibi görünse de ileriki zamanlarda bir güvenlik zafiyeti yaşanabilir mi acaba diye de şüpheleniyorum. Sizce durum nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Epic Games, Google Play'den ayrıldı ve kendi sitesinde ayrı olarak dağıtılıyor. Kullanmak istiyorum ama şimdi güvenli gibi görünse de ileriki zamanlarda bir güvenlik zafiyeti yaşanabilir mi acaba diye de şüpheleniyorum. Sizce durum nedir?
Sorun olmaz.
Son düzenleme:
KakaoluKekAdam
Yetkin
Güvenilir.
Bu konu için tam olarak kaynağınız nedir?Bence güvenilir değil, indirmemelisin. Güvenlik her şeyden önce gelir unutma.
- Makaleler
- 17
Sırf APK diye güvenilmez demeyin. Epic Games'in kendi sitesinden indirirse tabii ki de güvenilir.Bence güvenilir değil, indirmemelisin. Güvenlik her şeyden önce gelir unutma.
Hiroo
Uzman
Sırf APK diye güvenilmez demeyin. Epic Games'in kendi sitesinden indirirse tabii ki de güvenilir.
Bence indirmemeli güvenilir değil. Tabii konu sahibinin kendi seçimi bu karışamayız.
DogancanYr 16
Başarılı
Kaynak güvenilir ise ve virüstotalde de sorun çıkarıyorsa neden olmasın.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
APK dosyasının güvenilir olup olmamasının bulunduğu platformla alakası yok. Telefonunuza uygulamasını kurmaya korkuyorsanız bilgisayarınıza da kurmayın.
Şimdi baktım Galaxy Store üzerinde Epic Games yok.Telefon Samsung ise Galaxy Store'dan indirebilirsiniz.
Sorun olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-