1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.682 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.590 27 Mart 2025 #11 Hiroo dedi: Bence indirmemeli güvenilir değil. Tabii konu sahibinin kendi seçimi bu karışamayız. Genişletmek için tıkla... Tabii ki seçimine karışamayız ancak sırf bir APK dosyası olduğu için hiç sorgulamadan "güvenilir değil" demek doğru değil. Epic Games'in sitesinden ha bilgisayara yükledin, ha telefona; ne fark eder?
Hiroo dedi: Bence indirmemeli güvenilir değil. Tabii konu sahibinin kendi seçimi bu karışamayız. Genişletmek için tıkla... Tabii ki seçimine karışamayız ancak sırf bir APK dosyası olduğu için hiç sorgulamadan "güvenilir değil" demek doğru değil. Epic Games'in sitesinden ha bilgisayara yükledin, ha telefona; ne fark eder?
FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 27 Mart 2025 #12 Doğru yerden indirirseniz gayet güvenilir.
Heribert Yavuz 55 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.047 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.709 27 Mart 2025 #13 Alperen Arslan dedi: Şimdi baktım Galaxy Store üzerinde Epic Games yok. Genişletmek için tıkla... Doğru, One UI 6.1.1'daki bir özellikten dolayı, Epic Games kaldırdı mağazadan.
Alperen Arslan dedi: Şimdi baktım Galaxy Store üzerinde Epic Games yok. Genişletmek için tıkla... Doğru, One UI 6.1.1'daki bir özellikten dolayı, Epic Games kaldırdı mağazadan.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.440 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.687 27 Mart 2025 #14 Hiroo dedi: Bence güvenilir değil, indirmemelisin. Güvenlik her şeyden önce gelir unutma. Genişletmek için tıkla... Dostum bu durumun bencesi sencesi yok. Orijinal kendi sitesinden indirdiği Epic Games APK tabii ki güvenilir.
Hiroo dedi: Bence güvenilir değil, indirmemelisin. Güvenlik her şeyden önce gelir unutma. Genişletmek için tıkla... Dostum bu durumun bencesi sencesi yok. Orijinal kendi sitesinden indirdiği Epic Games APK tabii ki güvenilir.