Merhaba, konuyu bir örnek ile açacak olursam mesela telefonu kullanan kişinin üstten çektiğimiz uygulama çekmecesinden konumu kapatmasını engellemek istiyorum. Ayrıca ayarlar bölümünü de gizlemek veya şifrelemek istiyorum yani sadece belirli sistem ayarları değiştirilebilir olsun istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, konuyu bir örnek ile açacak olursam mesela telefonu kullanan kişinin üstten çektiğimiz uygulama çekmecesinden konumu kapatmasını engellemek istiyorum. Ayrıca ayarlar bölümünü de gizlemek veya şifrelemek istiyorum yani sadece belirli sistem ayarları değiştirilebilir olsun istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Yalnızca konumu kapatmasını engellemek istiyorsanız Google kullanın (!) bu yeterli olacaktır. Şaka bir yana bunun için macro uygulaması kullanabilirsiniz, bu tür uygulamalarda konum kapatılırsa tekrar aç gibi şeyleri kurgulayabilirsiniz. Bu yeterli olmazsa arkadaşın dediği gibi bir MDM hizmetine/aracına ihtiyacınız olabilir.
Yalnızca konumu kapatmasını engellemek istiyorsanız Google kullanın (!) bu yeterli olacaktır. Şaka bir yana bunun için macro uygulaması kullanabilirsiniz, bu tür uygulamalarda konum kapatılırsa tekrar aç gibi şeyleri kurgulayabilirsiniz.