Tasarımsal açısından hepsi birbirinin kopyası zaten.![]()
Bbk gruptakiler aynı zaten. HyperOS ve MagicUI her şeyden çalıyor zaten
Ama HarmonyOS'e bakarsanız diğer çinliler gibi değil ya tasarımı. Tasarımsal olarak bambaşka. Honor çalıyor tabii.
Tasarımsal açısından hepsi birbirinin kopyası zaten.![]()
HyperOS RAM yönetimi konusunda en berbat Android arayüzlerinden birisidir herhalde.Hocam HyperOS bloat dolu yazılım. O çöp değil de neredeyse AOSP olan NothingOS çöp mü yani?
Ben 2 sürümünde kaldım ve 3 sürümüyle artan bu şikayetleri yamayla düzelttiler diye biliyorum. Açık konuşmak gerekirse şu an arkadaşlarımla karşılaştırdığımda denk diğer Android cihazlar da neredeyse aşırı yakın farklar çıkıyor.
Xiaomi, yamayla düzeltecekçoğu eski amiral gemisi Xiaomi kullanıcısı cihazların eskitme politikasına uğradığını söylüyordu.
Uzun vadede daha çok etki eder bu.
Doğru. RAM yönetimi yeni sürümlerde çok kötü.HyperOS RAM yönetimi konusunda en berbat Android arayüzlerinden birisidir herhalde.
Açıkcası eskitme politikası uyguluyorlar mıdır onu bilmem ama şunu iyi bilirim, Xiaomi kullanıcılarının çoğu telefonuna Fiat Linea kullanıcısı gibi davranır. iPhone kullanıcıları gibi batarya atımına, ömrüne veya döngüsüne dikkat etmez, telefondaki yavaşlama veya kasılmaların üstüne gitmez. Çevremde çok temiz Xiaomi telefon kullanıp halen Xiaomi Mi 10 serisi kullanan vardı, evet.Çoğu eski amiral gemisi Xiaomi kullanıcısı cihazların eskitme politikasına uğradığını söylüyordu.