En iyisi?

• ColorOS

Oy: 4 7,0%
  • PixelUI

Oy: 15 26,3%
  • OneUI

Oy: 24 42,1%
  • OriginOS/Funtouch OS

Oy: 1 1,8%
  • HyperOS

• MagicOS

Oy: 0 0,0%
  • HarmonyOS

• Nothing OS

Oy: 11 19,3%

• Oy verenlerin toplamı
    57
Ben 2 sürümünde kaldım ve 3 sürümüyle artan bu şikayetleri yamayla düzelttiler diye biliyorum. Açık konuşmak gerekirse şu an arkadaşlarımla karşılaştırdığımda denk diğer Android cihazlar da neredeyse aşırı yakın farklar çıkıyor.

Xiaomi, yamayla düzeltecek :D çoğu eski amiral gemisi Xiaomi kullanıcısı cihazların eskitme politikasına uğradığını söylüyordu.
Uzun vadede daha çok etki eder bu.

Xiaomi, yamayla düzeltecek :D çoğu eski amiral gemisi Xiaomi kullanıcısı cihazların eskitme politikasına uğradığını söylüyordu.
Uzun vadede daha çok etki eder bu.

HyperOS'u bilemem de vallahi şu kilit olayından önce zaten redmi cihaza MIUI yerine crDroid çakıp geçiyordum, zaten bu cihazların avantajı da oradaydı ondan çok takılmıyorduk bu probleme. Eskitme konusuna gelirsek Redmi dışı amiral gemilerinde Android 16'da performans sorunu yaşatacak bir yonga kullanıldığını sanmıyorum. Zaten Redmi gibi örnekler Samsung gibi firmaların alt modellerinde de var (a serisinin düşük bütçe modelleri ve m serisi çoğu cihaz) yani her firma bunu yapıyor. He yapılan doğru mu değil tabii ki fakat tek markaya da yüklememek lazım.

Bu yüzden zaten nothing gibi firmalar artmalı ortada rekabet olursa tekelleşme azalır.

AOSP türevi olan Nothing OS'ten çok memnunum.

Bir diğeri de ne kadar hatalı olsa da, ekosistemim açısından HyperOS. Evet, hataları var, ama oyun performansı güzel, Xiaomi cihazlarla senkronizasyonu güzel.

HyperOS RAM yönetimi konusunda en berbat Android arayüzlerinden birisidir herhalde.
Doğru. RAM yönetimi yeni sürümlerde çok kötü.

Çoğu eski amiral gemisi Xiaomi kullanıcısı cihazların eskitme politikasına uğradığını söylüyordu.
Açıkcası eskitme politikası uyguluyorlar mıdır onu bilmem ama şunu iyi bilirim, Xiaomi kullanıcılarının çoğu telefonuna Fiat Linea kullanıcısı gibi davranır. iPhone kullanıcıları gibi batarya atımına, ömrüne veya döngüsüne dikkat etmez, telefondaki yavaşlama veya kasılmaların üstüne gitmez. Çevremde çok temiz Xiaomi telefon kullanıp halen Xiaomi Mi 10 serisi kullanan vardı, evet.

Son düzenleme: