Vodafone Android cihazlarda e-SIM desteği var mı?

Stubborn

Uzman
Merhaba, bugün iPhone 13 cihazımdan e SIM profilimi S24 Ultra cihazıma aktarmak için Vodafone bayisine gittim. Durumu anlattım, görevli "Android cihazlarda e SIM kullanılmadığını" söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda doğrulayarak fiziksel SIM e geçmem gerektiğini ve "Türkiye'de e SIM sadece iOS cihazlarda kullanılabiliyor" dedi. Ben de ekstra 160₺ +10 ₺ POS ücreti olmak üzere 170₺ ödeme yaparak fiziksel SIM e tekrar geçtim. Şu an araştırdım GPT, Gemini ve Samsung'un kendi sitesinde de Vodafone'un desteklediğini gösteriyor. Operatörler hangi hizmetlerini verdiğini mi bilmiyor yoksa personelleri mi bilmiyor? Başına böyle bir konu gelen var mı? Eklediğim fotoğraf ilk e SIM e geçerken ekran görüntüsü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250802_203628_Samsung Internet.webp
    588,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_3834.webp
    901,8 KB · Görüntüleme: 44
Android cihazlarda e SIM destekleniyorsa kullanılabilinir normalde. Personel saçmalamış olabilir. IOS'daki e SIM başka sanki
Bence bu arkadaşlar şu e sim operatörlerinin yasağıyla karıştırdı. Eğer öyleyse trajikomik bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…