LAglace

Yetkin
Dostlar Türk Telekom'dan Vodafone'a Online e-SIM olarak numara taşıma yaptım. Bugün sabah Türk Telekom hattım iptal oldu, Vodafone'a geçişim sağlandı ama e-SIM'e dair hiçbir şey gelmedi, ne QR kod ne bir bilgilendirme, hattım kapalı olduğu için müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum, Vodafone bayisine gitmeden yapabileceğim bir şey var mı? Bayiye gideceksem ben niye Online yaptım bu işlemi gerçekten anlam veremiyorum.

Numara taşıma sırasında, işlem bitmeden verilmiş olmalıydı.

1757596684519.webp

Numara taşıma sırasında, işlem bitmeden verilmiş olmalıydı.

Eki Görüntüle 184081

Aşamaları tamamlarken bu ekran çıkmadı maalesef, numara taşıma öncesi ben de Vodafone sitesinden görmüştüm ama bu şekil bir ekran göstermedi. Az önce bayiden geldim, buradan verirsek 400 TL ücreti var, onların sana göndermesi gerekiyordu, müşteri hizmetlerini araman lazım dedi 🤷‍♂️

Dostlar, bir günümü Vodafone yüzünden harcadım. Üç farklı müşteri temsilcisiyle konuştum, her biri farklı bir şey söyledi:
  • Biri: “Online’dan e-SIM seçseniz bile QR kod göndermiyoruz, bayiye gidip 400 TL verin.”
  • Diğeri: “Bayiye gidip fiziksel hat isteyin, ücretsiz verecekler.”
  • Üçüncüsü: “Biz size mail ile QR göndereceğiz.” (Öyle bir şey olmadı tabii)
Bayiye gidince oradaki görevli dedi ki: “Fiziksel hattı ücretsiz veremiyoruz, 400 TL ödemen gerekiyor. Sorun Vodafone’da; online yaptıysan bilgileri göndermeleri gerekiyordu.”

Hem zaman kaybı hem de Vodafone’un eksik bilgilendirmesi yüzünden yıllık 1.200 TL fazladan ödemek zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi cayarsam 40 TL cayma bedeli olacağını söylediği için direkt Turkcell’e taşıdım numarayı.

Son düzenleme: