Merhaba, bugün iPhone 13 cihazımdan e SIM profilimi S24 Ultra cihazıma aktarmak için Vodafone bayisine gittim. Durumu anlattım, görevli "Android cihazlarda e SIM kullanılmadığını" söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda doğrulayarak fiziksel SIM e geçmem gerektiğini ve "Türkiye'de e SIM sadece iOS cihazlarda kullanılabiliyor" dedi. Ben de ekstra 160₺ +10 ₺ POS ücreti olmak üzere 170₺ ödeme yaparak fiziksel SIM e tekrar geçtim. Şu an araştırdım GPT, Gemini ve Samsung'un kendi sitesinde de Vodafone'un desteklediğini gösteriyor. Operatörler hangi hizmetlerini verdiğini mi bilmiyor yoksa personelleri mi bilmiyor? Başına böyle bir konu gelen var mı? Eklediğim fotoğraf ilk e SIM e geçerken ekran görüntüsü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Android cihazlarda e SIM destekleniyorsa kullanılabilinir normalde. Personel saçmalamış olabilir. IOS'daki e SIM başka sanki 
Bence bu arkadaşlar şu e sim operatörlerinin yasağıyla karıştırdı. Eğer öyleyse trajikomik bir durum.Android cihazlarda e SIM destekleniyorsa kullanılabilinir normalde. Personel saçmalamış olabilir. IOS'daki e SIM başka sanki![]()
- Makaleler
- 6
Bence bu arkadaşlar şu e SIM operatörlerinin yasağıyla karıştırdı. Eğer öyleyse trajikomik bir durum.
Siz kuramıyor musunuz? Örnek bir video attım.
Ben de iPhone için QR kod vardı ama Android için olan yoktu. Onun için bayisine gittim ama böyle bir durumla karşılaştım.
Bcansiz74
Uzman
Destekleniyor, görevliler sallamış. Zaten Vodafone'un kendi sitesindeki uyumlu telefonlar kısmına bakarsanız cihazınızı görebilirsiniz.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben de iPhone için QR kod vardı ama Android için olan yoktu. Onun için bayisine gittim ama böyle bir durumla karşılaştım.
Samsung Turkcell E SIM kullanıyorum. IPhone'dan geçiş yapmıştım, aynı QR kodu kullandım çalışmıştı.