Ayrıca benim cihazların biri t-Mobile diğeri ise docomo cihazı idi. Yazılımları USA ve jp idi. Mea ve TR cihazların dil paketlerinden dolayı yazılımları diğer bölgelere oranla stabil değildi ama yine de touchwiz gibi rezilliklerden çok daha iyi ve kaliteli bir yazılıma+cihaz idi.

O kadarını bilemiyorum. Benim hiçbir Samsung cihazım bozulup servise gitmedi ve hepsini uzun yıllar boyunca kullandım. Note 3'ten S8+ ondan S20 FE ondan da S24 FE. Hepsini en az 3 4 yıl kullanmış ve sömürmüş biri olarak ben Samsung'tan razıyım en azından cihazım servise giderken kargo da kaybolmadı :)

O kadarını bilemiyorum. Benim hiçbir Samsung cihazım bozulup servise gitmedi ve hepsini uzun yıllar boyunca kullandım. Note 3'ten S8+ ondan S20 FE ondan da S24 FE. Hepsini en az 3 4 yıl kullanmış ve sömürmüş biri olarak ben Samsung'tan razıyım en azından cihazım servise giderken kargo da kaybolmadı :)
Kendi cihazlarımda gitmedi ancak servisinin kötü olduğu doğru :)

S7'min arka kapağının atması vb. rezilliklerinden ders almayıp A70 ve M51 almıştım. A70'ın bataryası öldü ve kapağı attı ama M51 taş gibi makine. Garip bir firma, şimdi ise A54 kullanıyorum ve 2 senedir bir sorun yaşamadım. Kamerasınıın 10 yıllık XZ1'den daha kötü olması harici bir kusuru yok.

Kendi cihazlarımda gitmedi ancak servisinin kötü olduğu doğru :)

S7'min arka kapağının atması vb. rezilliklerinden ders almayıp A70 ve M51 almıştım. A70'ın bataryası öldü ve kapağı attı ama M51 taş gibi makine. Garip bir firma, şimdi ise A54 kullanıyorum ve 2 senedir bir sorun yaşamadım.

Ben cihazı çıktığı gibi alanlardan değilim. Note 3 cihazım motosiklette cebimden düştüğü için S8+ almak zorunda kaldım. Onun da üstüne traktör kaputu düştü. Ondan da S20 FE SD 256 GB versiyona geçtim değiştirmeyi düşünmüyordum abim doğum günü hediyesi S24 FE aldığı için onu sattım. Alan arkadaşım hala sorunsuz kullanıyor.

Not olarak Samsung'un çok fazla cihaz çıkarmasına karşı biriyim. S serisi ve a serisi ve katlanır cihazlar ile devam etse hem güncelleme süreleri kısalır hem de ucuz cihazlar çıkarıp adına leke sürdürmez. Ben ucuz Samsung cihaz alacaklara kesinlikle alma diyorum a serisi altı cihaz alınmaz Samsung tarafında.

Sohbet için teşekkür ederim iyi akşamlar hocam.

Ben cihazı çıktığı gibi alanlardan değilim. Note 3 cihazım motosiklette cebimden düştüğü için S8+ almak zorunda kaldım. Onun da üstüne traktör kaputu düştü. Ondan da S20 FE SD 256 GB versiyona geçtim değiştirmeyi düşünmüyordum abim doğum günü hediyesi S24 FE aldığı için onu sattım. Alan arkadaşım hala sorunsuz kullanıyor.

Not olarak Samsung'un çok fazla cihaz çıkarmasına karşı biriyim. S serisi ve a serisi ve katlanır cihazlar ile devam etse hem güncelleme süreleri kısalır hem de ucuz cihazlar çıkarıp adına leke sürdürmez. Ben ucuz Samsung cihaz alacaklara kesinlikle alma diyorum a serisi altı cihaz alınmaz Samsung tarafında.

Sohbet için teşekkür ederim iyi akşamlar hocam.
A'da 5X serisi, M'de 5X serisi altı bir cihaz alınmamalı.

10 sene önce belki evet derdim ama amiral gemisi hiçbir Android telefon kendi dönemi içerisinde kasma donma sorunları yaşatmadı. Android artık bellek yönetimi konusunda çok iyi yerlere geldi. Sabah bir kez açtığım uygulama akşama kadar RAM'de uyku modunda, sonlandırılmadan bekleyebiliyor. Bunu 8 GB RAM'li saf Android telefonum yapıyor.

Bu kadar gerginliğe gerek yok. Uzun süredir kullanmıyorum, o yüzden sorma ihtiyacı duydum. Amiral gemisiyle de karşılaştırmıyorum tabii, iPhone 11 kullanıyorum şu an ve hala akıcı. Aynı performansı Android'de de alır mıyım diye merak ediyorum.

Teşekkürler arkadaşlar, aklımdaki soru işaretleri gitti büyük oranda.

Gerginlik size değil zaten hocam Apple fanlarına serzenişimi dile getirdim sadece.

Eskiden mobil uygulama gelistirme framework'leri vs. cok degiskendi ve ne buna oturabilen bir donanim vardi, ne de varolan donanimlari gozeterek cikan bir yazilim vardi. Simdi uygulamalar yapilirken ayni framework'ler ve programlama dilleri kullaniliyor, ve de cihazlar bu sure zarfinda hayli hizlandi. Android'in kendisi de dahil olmak uzere cok buyuk yazilimsal optimizasyonlar oldu. Bundan dolayi aldiginiz giris seviyesi cihaz bile oyun harici sizi uzun yillar kasmadan idare edecektir, tabii arka planda calisan gereksiz yazilimlariniz olmadigi surece.

Selam arkadaşlar. Neredeyse 6-7 senedir iOS kullanıcısıyım. Son zamanlarda özellikle Samsung tarafını hem fiyat, hem de performans konusunda beğendiğim için yakında S24 veya S25'e geçmeyi planlıyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. En son Android kullandığım zamanlarda 1-2 sene kullanınca kasmalar donmalar başlıyordu. Tabii üst segment Android kullanmamıştım o zamanlar pek ama genel olarak şikayet buydu. Hala öyle bir durum mevcut mu? Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
4 yıl boyunca Oppo Reno 2Z kullandım, üst segment Android olmamasına rağmen 4 sene boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 5. senesinde donmalar başladı, o dönem s23 Ultra'ya geçtim. 1.5 yıldır s23 Ultra kullanıyorum, henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yani deneyimlerime göre hem alt segment, hem de üst segment Android'ler artık uzun süre idare edebiliyor. Siz daha da üst modeline geçeceğiniz için herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Selam arkadaşlar. Neredeyse 6-7 senedir iOS kullanıcısıyım. Son zamanlarda özellikle Samsung tarafını hem fiyat, hem de performans konusunda beğendiğim için yakında S24 veya S25'e geçmeyi planlıyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. En son Android kullandığım zamanlarda 1-2 sene kullanınca kasmalar donmalar başlıyordu. Tabii üst segment Android kullanmamıştım o zamanlar pek ama genel olarak şikayet buydu. Hala öyle bir durum mevcut mu? Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Amiral gemilerinde bir şey yok.