Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar telefonum Android ve dünkü depremde deprem uyarı sistemi çalışmadı açık oldugu halde. Bazılarında çalışmış bazılarında çalışmamış bu niye oluyor? Başka deprem uyarı uygulaması var mı? Deprem ağını indirdim ama tüm küçük depremleri haber veriyor. Mesela sadece 4.5 şiddeti üstü depremleri haber vermesini ayarlayabiliyor muyuz?

Dünkü rehberi uygulayıp açık olan özelliği kapatıp tekrar açtıysan, geçmiş olsun. Bu tarz özellikler telefonlarda daima açık olacak şekilde gelir. Bunları kapatıp açmak ya da kurcalamak, çalışmamalarına sebep olabilir. Telefonu yeniden başlatıp, mümkünse formatlayarak tekrar ağa kayıt olması için dua edeceksin artık. Konumun da açık olması gerekiyor.

Android deprem uyarı sistemi için konum sürekli açık durmalı aynı zamanda ayarlardan açman gerekiyor. Deprem ağı uygulaması için ayarlardan büyüklüğünü ve azami km ayarlayabiliyorsun.

Dünkü rehberi uygulayıp açık olan özelliği kapatıp tekrar açtıysan, geçmiş olsun. Bu tarz özellikler telefonlarda daima açık olacak şekilde gelir. Bunları kapatıp açmak ya da kurcalamak, çalışmamalarına sebep olabilir. Telefonu yeniden başlatıp, mümkünse formatlayarak tekrar ağa kayıt olması için dua edeceksin artık. Konumun da açık olması gerekiyor.

Dünkü depremde de açık olmasına rağmen bildirim gelmedi. Sonra kapatıp açtım ve konumu da açtım galiba konum kapalı olduğu için gelmemiş. Teşekkürler deprem ağı uygulamasını indirip oradan ayarlamalar yapacağım.