Örneğin bunun gibi bir uygulamaya virüslü APK indirirsek ne olur? Sisteme geçer mi? Yoksa sanal makinede kalır mı? Virüslü mü bilmediğim APK dosyalarını bunun üzerinde deneyebilir miyim? Hiç sonuç bulamadım diğer sitelerde bununla ilgili.
Uygulama bu: Virtual Android -Android Clone - Apps on Google Play
Farklı bir Android ama bazı emülatörlerde öyle oluyor. Mesela eskiden telefonum kötü olduğu için Asphalt 9 30 FPS destekliyordu. FPS kilidini kaldırmak için emülatöre mod paketlerini kurduğumda telefona da kuruluyordu.
Ayrıca bir ara bunu kullanmıştım yorumları da iyi öneririm. İstediğiniz sürümü yükleyip çalıştırabilirsiniz ve diğer emülatörlere göre daha stabil.
Farklı bir Android ama bazı emülatörlerde öyle oluyor. Mesela eskiden telefonum kötü olduğu için Asphalt 9 30 FPS destekliyordu. FPS kilidini kaldırmak için emülatöre mod paketlerini kurduğumda telefona da kuruluyordu.
Ayrıca bir ara bunu kullanmıştım yorumları da iyi öneririm.
Yanlış yazmışım hocam pardon FOS kilidi değil FPS kilidi. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.
Yanlış yazmışım hocam pardon. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.
Yanlış yazmışım hocam pardon FOS kilidi değil FPS kilidi. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.