Telefonun kendi depolama alanı ile senkronize çalışan emülatörler de var eğer senkronize ediyor ise kesinlikle bulaşır.

Fakat farklı bir android gibi aslında.
Farklı bir Android ama bazı emülatörlerde öyle oluyor. Mesela eskiden telefonum kötü olduğu için Asphalt 9 30 FPS destekliyordu. FPS kilidini kaldırmak için emülatöre mod paketlerini kurduğumda telefona da kuruluyordu.

Ayrıca bir ara bunu kullanmıştım yorumları da iyi öneririm. İstediğiniz sürümü yükleyip çalıştırabilirsiniz ve diğer emülatörlere göre daha stabil.

Farklı bir Android ama bazı emülatörlerde öyle oluyor. Mesela eskiden telefonum kötü olduğu için Asphalt 9 30 FPS destekliyordu. FPS kilidini kaldırmak için emülatöre mod paketlerini kurduğumda telefona da kuruluyordu.

Ayrıca bir ara bunu kullanmıştım yorumları da iyi öneririm.

Peki biraz daha araştıracağım telefona bir şey yüklüyor mu diye. Fakat uygulama yüklediğimde gözükmüyor.

FOS kilidini kaldırmazsak virüs yükleyebilir miyiz yani?
Yanlış yazmışım hocam pardon FOS kilidi değil FPS kilidi. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.

Yanlış yazmışım hocam pardon. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.
Düzelttim bende yanlış anlaşılma olmasın diye.

Yanlış yazmışım hocam pardon FOS kilidi değil FPS kilidi. Virüs yememek için bahsettiğim emülatörü kullanabilirsiniz. Kendi içinde apayrı bir sistem çalıştırıyor diğer emülatörler gibi kıytırık değil ayrı bir Android indiriyorsunuz emülatör içinde size verdiğim emülatöre kurabilirsiniz.
Efendim net virüs yemezmiyiz?