Eklenti desteği olan Chromium tabanlı bir tarayıcıya ihtiyacım var. Güvenlik sebeplerinden dolayı da sürümünün güncel olması gerekiyor. ChatGPT, Lemur Browser önerdi ama sanırım geliştirici ekip Çinli bir grupmuş.
Detaylar
Kim cevapladı?Helox
Üstün
Eklenti desteği olan bir tarayıcıya ihtiyacım var.
Xbox 360E
Üstün
FireFox bakın hocam. Google Web mağazası istiyorsanız Kiwi var.Eklenti desteği olan bir tarayıcıya ihtiyacım var.
Helox
Üstün
Kiwi'nin sürümü eski, artık güncelleme almıyor.FireFox bakın hocam. Google Web mağazası istiyorsanız Kiwi var.
- Makaleler
- 1
Firefox indir geç.Eklenti desteği olan bir tarayıcıya ihtiyacım var.
Yok. Varsa da zaten kararlı çalışmaz, o eklentiler masaüstü uyumlu geliştiriliyor. Hangi eklentiye ihtiyacın var? Bazı tarayıcılar spesifik eklentilere mobil uyumluluk imkanı tanıyıp mağazasında sunabiliyor, MS Edge böyle bir program başlatmıştı.
- Makaleler
- 3
Edge'in aylardır desteği var. Kiwi'yi yuttular resmen. Bir ara Kiwi için farklı sürüm koyuyorlardı mağazaya, belki hala öyledir. Aktif olarak kullanmıyorum. MV2 desteği hakkında da bilgim yok. Yarın bir gün kaldırırlarsa şaşırmayın. Brave bile belli başlı eklentiler dışında MV2 desteğini kaldıracak gibi duruyor.
Tüm eklentileri yükleme gelmemişse Edge Canary'de olmalı.
Uyumluluk kısmı çok büyük dert değil. Çoğu şey tarayıcı API'larını kullanıyor. Tarayıcıyı mobilde yaptıklarına göre çalışmaması için bir sebep yok. Ama mesela bağlam menüsü zımbırtıları gibi şeyler işletim sistemine özel olacak ki desteği yoktu en son.
Tüm eklentileri yükleme gelmemişse Edge Canary'de olmalı.
Uyumluluk kısmı çok büyük dert değil. Çoğu şey tarayıcı API'larını kullanıyor. Tarayıcıyı mobilde yaptıklarına göre çalışmaması için bir sebep yok. Ama mesela bağlam menüsü zımbırtıları gibi şeyler işletim sistemine özel olacak ki desteği yoktu en son.
Yeni konular
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-