mete01

Üstün
Arkadaşlar merhaba. Nothing Phone 1 ve Galaxy Tab S8 kullanıyorum. Ad blocker destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Normalde ad-blocker sevmem her yere aboneliğim var ama yani bir haber okuyacağım elli bin tane reklam çıkıyor okuyamıyorum. Bu sebeple bir tarayıcıya ihtiyacım var. İstediğim birkaç özellik var:
  1. Google otomatik doldurmayı kullanabileyim.
  2. Ad-blocker gibi eklenti desteği olsun.
  3. Cihazlarım arasında senkronize edebileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Nothing Phone 1 ve Galaxy Tab S8 kullanıyorum. Ad blocker destekli bir tarayıcı önerir misiniz? Normalde ad-blocker sevmem her yere aboneliğim var ama yani bir haber okuyacağım elli bin tane reklam çıkıyor okuyamıyorum. Bu sebeple bir tarayıcıya ihtiyacım var. İstediğim birkaç özellik var:
  1. Google otomatik doldurmayı kullanabileyim.
  2. Ad-blocker gibi eklenti desteği olsun.
  3. Cihazlarım arasında senkronize edebileyim.
Brave. Tek eksisi senkronizasyon hesap ile değil Crypto cüzdanlardaki gibi kelimeler ile gerçekleşiyor.
Uzun zamandır bilgisayarda ve mobilde kullanıyorum en son ne zaman reklam gördüm hatırlamıyorum bile.

Telefonda bütün cripto zırvalıkları ana ekrandan kaldırılmış Brave kullanıyorum. Her ne kadar Firefox ve Gecko'yu her durumda her zaman chromium'a karşı tercih etsem de ben bile mobilde chromium'un daha iyi çalıştığını kabul ettim. Firefox'un mobilde biraz daha gelişmesi gerek. Ayrıca Brave'in arayüzü gerçekten güzel.

Ben AdGuard öneririm direkt ama tarayıcıda ısrar edersen de Firefox öneririm diğerleri vız gelir Triss gider Chrome ve Firefox en iyi iki browser.

Vivaldi de speed dial ile güzel.