Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Telefonum Redmi Note 11s.
En iyi kullanışlı emülatör hangisi? Dolphin ve PSP emülatörlerini kullandım daha önce. Dolphin de kullanmaktayım. Call of Duty oyunları için önereceğiniz daha iyi emülatör ve mı?
İşlemci konusunda zayıf bir cihaz belki vita oyunlarını scale ederek oynayabilirsin. Vita3k bu konuda gayet iyidir.
Ömer17301
Uzman
Vita3k da fifa15 denemiştim oyun bozuktu kasma donma yoktu ama değişik bir olay vardı bende geri sildim orda önereceğiniz güzel bir oyun var mıdır ve scale etmek derken?
İşlemci konusunda zayıf bir cihaz belki vita oyunlarını scale ederek oynayabilirsin. Vita3k bu konuda gayet iyidir.
erdym
Üstün
Vita3k da FIFA15 denemiştim oyun bozuktu kasma donma yoktu ama değişik bir olay vardı bende geri sildim orada önereceğiniz güzel bir oyun var mıdır ve scale etmek derken?
Çözünürlük düşürerek oynama vita3k eski cihazımda denemediğim için bilemiyorum fakat zamanında işlemcilerimiz hemen hemen aynıymış. Vita'nın kütüphanesi çok dar ama GoW falan gider bence.
- Makaleler
- 9
Vita3k da fifa15 denemiştim oyun bozuktu kasma donma yoktu ama değişik bir olay vardı bende geri sildim orda önereceğiniz güzel bir oyun var mıdır ve scale etmek derken?
Telefonun işlemcisi hem kötü hem de Mediatek işlemci olduğu için Mali GPU kullanıyor. Bu yüzden emülatörden oyun oynamak için iyi bir telefon değil. Bende Poco X6 Pro var, iyi bir işlemcisi olmasına rağmen Mali GPU olduğu için emülatör oyunları düzgün çalışmıyor dediğiniz gibi.
Google üzerinden "Best emulator games for Mali GPU's" diye aratırsan liste yapan videoları bulabilirsin. Fakat işlemcin kötü olduğu, üstüne Mali olduğu için düzgün çalışmasını bekleme dediğim gibi.
erdym
Üstün
Telefonun işlemcisi hem kötü hem de MediaTek işlemci olduğu için Mali GPU kullanıyor. Bu yüzden emülatörden oyun oynamak için iyi bir telefon değil. Bende POCO X6 Pro var, iyi bir işlemcisi olmasına rağmen Mali GPU olduğu için emülatör oyunları düzgün çalışmıyor dediğiniz gibi.
Google üzerinden "best emulator Games for Mali GPU's" diye aratırsan liste yapan videoları bulabilirsin. Fakat işlemcin kötü olduğu, üstüne Mali olduğu için düzgün çalışmasını bekleme dediğim gibi.
Aslında bir sınırı var mesela ben Note 8 Pro'yla benzer bir işlemci yapısında PSP ve vita3k bir oyunda olsa denedim ve yetiyordu. Buradaki asıl sorun 3D oyunlarda turnip gibi bir sürücünün olmaması. Özellikle shader ve texture çarpılma sorunları çok oluyor.
- Redmii Note 11S için en iyi emülatörlerden biri LDPlayer. Özellikle mobil oyunları daha iyi performansla oynamak isteyenler için uygun.Telefonum Redmi Note 11S
En iyi kullanışlı emülatör hangisi? Dolphin ve PSP emülatörlerini kullandım daha önce. Dolphin de kullanmaktayım. Call of Duty oyunları için önereceğiniz daha iyi emülatör ve mı?
- BlueStacks da popüler bir emülatör. Kullanımı kolay ve birçok optimizasyon seçeneği sunuyor.
- Eğer özellikle Call of Duty için emülatör arıyorsanız, NoxPlayer'ı da düşünebilirsin. Oyun performansını artıracak optimize edilmiş ayarlar sunar.
- Yeni çıkan Gameloop emülatörü, Call of Duty Mobile gibi oyunlar için özel olarak tasarlanmıştır ve bu oyunlarda iyi bir performans sunabilir.
- Kullanıcı arayüzü ve yapılandırma kolaylığı açısından MEmu Play da iyi bir seçenektir.
Her emülatörün sistem gereksinimleri farklı olabilir, bu yüzden yükleme öncesi bu bilgileri kontrol etmeni öneririm. Kullandığın uygulamalar ve oyunlarla uyumunu test etmek de iyi bir fikir.