Android 9'dan sonra bozdu.Smart Launcher bulabileceğin en iyisi. Çoğu Launcher Android 9'dan kalma gibi kötü gözüküyor. Örnek üstte arkadaşın attığı Nova. Ama Smart çok modern gözüküyor. İstediğin her şekle kolayca sokuyorsun. Uygulama arası boşlukları pixel derecede bile değiştirebilirsin. Widget desteği ise cabası. Bu kadar iyi Widgetlere sahip başka Launcher yok.
Smart Launcher 6 - Apps on Google Play
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Android mi 9'dan sonra bozdu yoksa Smart Launcher mı?
Android 9'dan sonra Android bozdu. Ah nerede o eski Android güzelliği.Android mi 9'dan sonra bozdu yoksa Smart Launcher mı?
- Makaleler
- 9
Evet öyle ama görünüşünden bahsediyorum ben. 9 günümüz için çok sıkıcı duruyor. Görünüş olarak hiç bir özelliği olmayan bir sürüm.Android 9'dan sonra Android bozdu. Ah nerede o eski Android güzelliği.
Lawnchair işini görür bence. Tema ile uygun simgeler istiyorsan lawnicon da kurabilirsin.
Nova çok kullandım fakat bana nedense çok basit ve sade geliyor yine teşekkür ederim.![]()
Düzenleme: Ana mesajı acele edip tam olarak okumadım ve attığım başlatıcı sanırım isteklerinize uymuyor. Yine de güzel bir başlatıcıdır.
Şimdi bunu indirdim kurcalıyorum bakalım. Yarına güzel bir şeyler çıkartırız ve teşekkür ederim cidden güzel bir şeye benziyor.Smart Launcher bulabileceğin en iyisi. Çoğu Launcher Android 9'dan kalma gibi kötü gözüküyor. Örnek üstte arkadaşın attığı Nova. Ama Smart çok modern gözüküyor. İstediğin her şekle kolayca sokuyorsun. Uygulama arası boşlukları pixel derecede bile değiştirebilirsin. Widget desteği ise cabası. Bu kadar iyi Widgetlere sahip başka Launcher yok.
Smart Launcher 6 - Apps on Google Play