Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 15 Aralık 2024 #1 Selam arkadaşlar, kısa süre önce Half-Life 2'nin Android portu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. Konu linki: Rehber: Half-Life 2 Android kurulumu Eğer isterseniz aynı şeyi team Fortress 2 içinde yapabilirim.
Selam arkadaşlar, kısa süre önce Half-Life 2'nin Android portu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. Konu linki: Rehber: Half-Life 2 Android kurulumu Eğer isterseniz aynı şeyi team Fortress 2 içinde yapabilirim.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 15 Aralık 2024 #2 Black Plague dedi: Selam arkadaşlar, kısa süre önce Half-Life 2'nin Android portu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. Konu linki: Rehber: Half-Life 2 Android kurulumu Eğer isterseniz aynı şeyi team Fortress 2 içinde yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur niye olmasın?
Black Plague dedi: Selam arkadaşlar, kısa süre önce Half-Life 2'nin Android portu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. Konu linki: Rehber: Half-Life 2 Android kurulumu Eğer isterseniz aynı şeyi team Fortress 2 içinde yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur niye olmasın?