Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
Cihaz
Poco X6 Pro
Telefonumdaki Android Data+OBB içindeki dosyaları ne kopyalayabiliyorum ne de bir şey atabiliyorum içlerine. ZArchiver'de dataya girdikten sonra rastgele bir dosyaya basınca direk izin yeri geliyor ama Android seçince Data+OBB çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Android yerleşik dosya servisinin güncellemelerini kaldır ve verilerini temizle.

Eki Görüntüle 46104

Dosya yöneticisinin güncellemerlerin kaldırıp verisini sidim girdim dataya Android ddpolama erişim çerçevesini kullanmayı deneyin diyor aç diyorum açılıyor ama dosyalar eksik 77 olması gereken dosya 73 tane çıkıyor.

Dosya yöneticisinin güncellemerlerin kaldırıp verisini sidim girdim dataya Android ddpolama erişim çerçevesini kullanmayı deneyin diyor aç diyorum açılıyor ama dosyalar eksik 77 olması gereken dosya 73 tane çıkıyor.

Galiba anca bi programa root ile shizuku filan yetki vermem gerek başkada çözüm yok gibi.

Galiba anca bir programa root ile shizuku filan yetki vermem gerek başkada çözüm yok gibi.

Eksik gösterme olayı bilgisayardada var mış ama aynı dosyalar değil.

Galiba anca bir programa root ile shizuku filan yetki vermem gerek başkada çözüm yok gibi.

Eksik gösterme olayı bilgisayardada var mış ama aynı dosyalar değil.

Bu videoyu izleyerek rootsuz shizuku ile yapabiliyorsunuz bende oldu eksiksiz yapınca oluyor. Bir sorun çıkarsa ya da bulamazsanız ne yapcanızı yazarsanız yardımcı olurum.
Bu uygulama o klasörlerin içini gösterebiliyor. Kendim de uzun zamandır arşiv yöneticisi olarak kullanıyorum. Android'in belli sürümlerinden sonra güvenlik amacıyla bu dizinlere erişim normal yollarla kısıtlandı.

Android'in yeni sürümlerinde bunlara erişmek için ya bilgisayar ve kablo kullanmanız ya da harici bir dosya yöneticisi yüklemeniz gerekiyor.

Bu uygulama o klasörlerin içini gösterebiliyor. Kendim de uzun zamandır arşiv yöneticisi olarak kullanıyorum. Android'in belli sürümlerinden sonra güvenlik amacıyla bu dizinlere erişim normal yollarla kısıtlandı.

İçine bir şeylerde atabiliyorsam çok iyi.

Android'in yeni sürümlerinde bunlara erişmek için ya bilgisayar ve kablo kullanmanız ya da harici bir dosya yöneticisi yüklemeniz gerekiyor.

Biliyorum hocam Android 12 de başlamıstı birkaç programla oluyordu veya root ile ama ben uğraşmaktan sıkıldım için ve cihaz daha iyi olsun diye Custom ROM ile Android 11 geçmiştim. Ama şimdi nasıl çözeceğimi bilmiyorum bildiğim program artık çalışmıyor. Bilgisayar ile nasıl yaparım normal bağlama ile olacakmıki ve harici çalışcak bir dosya yöneticisi bildiğiniz var mı?

Uygulamayı denedim ama olmuyor gene aynı problem.

Android güvenlik kısıtlamalarından kaynaklı bu dosyaya sadece bilgisayar üzerinden erişebiliyorsun.
IMG-20240513-WA0000.webp

Bilgisayara kablo ile bağlıyorsun cihazı. Dahili hafıza içerisinde Android klasörüne giriyorsun. Burada değilse hafıza kartındaki Android klasörünü ara. Orada da yoksa muhtemelen uygulama dosyalarını kendi içinde tutuyordur. Gerçi ona erişmenin yolları da vardı.

Bu uygulamayı kullanmayı ve ayarlardan doysa izni ve sistem ayarlarını değiştirme izni vermeyi deneyebilir misin?

Olmuyor bu da direk Android'e girmiyor tüm dosyalara erişim izni versemde.

Bilgisayara kablo ile bağlıyorsun cihazı. Dahili hafıza içerisinde Android klasörüne giriyorsun. Burada değilse hafıza kartındaki Android klasörünü ara. Orada da yoksa muhtemelen uygulama dosyalarını kendi içinde tutuyordur. Gerçi ona erişmenin yolları da vardı.

Hata ayıklamayı açıp bilgisayara bağlayınca yapılabiliyor şimdi denedim ama bunu bilgisayarsızda halletmemin bir yolu lazım.

Android güvenlik kısıtlamalarından kaynaklı bu dosyaya sadece bilgisayar üzerinden erişebiliyorsun.Eki Görüntüle 46093

Biliyorum fakat bir yöntemi filan oluyordu bunun hala vardır bir çözümü diye düşünüyorum.

İçine bir şeylerde atabiliyorsam çok iyi.

Biliyorum hocam Android 12 de başlamıstı birkaç programla oluyordu veya root ile ama ben uğraşmaktan sıkıldım için ve cihaz daha iyi olsun diye Custom ROM ile Android 11 geçmiştim. Ama şimdi nasıl çözeceğimi bilmiyorum bildiğim program artık çalışmıyor. Bilgisayar ile nasıl yaparım normal bağlama ile olacakmıki ve harici çalışcak bir dosya yöneticisi bildiğiniz var mı?

Uygulamayı denedim ama olmuyor gene aynı problem.
Ben çalışır sanıyordum. 14'de demek ki yeni koruma gelmiş. Yakın zamanda birisi bulur açmasını. Yanlış yönlendirdiğim için üzgünüm. :(

Ben çalışır sanıyordum. 14'te demek ki yeni koruma gelmiş. Yakın zamanda birisi bulur açmasını. Yanlış yönlendirdiğim için üzgünüm. :(

Sorun yok hocam canınız sağ olsun.

Bu giriyor. En azından benim cihazımda. (Android 14 One UI)

Yok hocam bu program erişemez dosya yöneticisi ile açılsınmı evet diyosun açıyor ama sadece görebiliyosun içindeki dosyaları herhangi bir işlem yapılmıyor çıkınca tekrar gözükmüyor zaten.