Android Oyun Club & Geyser Mc

Şimdi biz 4 arkadaş minecraft oynayacağız ve 2 kişinin bilgisayara erişimi yok. Bende internette Geyser Mc diye bir yöntem görmüştüm, dedim deneyelim. Sorun şu ki öğrenci olmamız nedeniyle korsan oynuyoruz(almayı çok denedik ama alamadık) bilgisayardakilerin kafa rahat açık kaynak yazılımlar kullanıyoruz. Ama telefonda mecburen android oyun club sitesinden indireceğiz, güvenilir olduğu söyleniyor. Ben bilgisayardan gireceğim ama sunucu işini ben yürüttüğüm için benimde denemem lazım. Size iki sorum var: Android Oyun Club güvenli midir? GeyserMc ne kadar verimli?

GeyserMC'yi 2021 yılında da kullandık bir sorunu yoktu, Android Oyun Club'da güvenilir, oradan giren arkadaşlarım oluyordu.

GeyserMC'yi 2021 yılında da kullandık bir sorunu yoktu, Android Oyun Club'da güvenilir, oradan giren arkadaşlarım oluyordu.
Sitesinde farmların java mantığıyla çalıştığı söylenmiş, farmlar falan düzgündü değil mi, tabii 3 senede baya gelişmiştir.

Android oyun Club'ı çok kez kullandım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı, geysermc yöntemi hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü ilk kez duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…