Sizce?

• Oy verenlerin toplamı
    37
Oyunun kitlesi çok her kesime hitap ediyor. 4-5 yaşındaki çocuğun bile erişebildiği kreatif yönlerini geliştirebilen bir oyun. Sınırı olmadığı için oyunu tahtından edecek bir oyun zor fakat kendi türünde yarışabilecek oyun vardır olacaktır.

Kendini gerçekleştiren bir kehanettir iki cevapta belki bizim ömrümüz yetmeyebilir veya yeter ancak günün sonunda daha bir şey çıkması muhtemeldir. Oyun Notch'un elinden düştüğünden beri düzgün bir güncelleme gelmedi. Aynı şeyler tekrarlıyor. Yukarıdaki arkadaşın kendi kendine bitirecek demesine katılıyorum eğer microsoft düzgün kararlar vermeye başlamayıp gerçekten oyunu bir üste taşıyacak güncellemeler getirmesse yüksek ihtimal günün birinde çıkacak yeni bir oyun Minecraft'tan daha iyi güncelleme getirip Minecrafttan daha başarılı olmayı başaracaktır. Minecraftın bu kadar sevilmesi ise artık klasikleşmiş olmasına dayalı. Düşünsenize dünyada oyun oynayıp Minecraftı en azından duymamış olmak imkansız.

Sandbox türünde çok zor ama genel olarak Minecraft tahtta değil zaten. Satış sayılarından bahsediyorsanız GTA 6'nın şansı var.
Minecraft bir seri oyunu değil, dolayısıyla GTA VI'nın daha çok satması normal. Tüm zamanlara bakacak olursak, Minecraft en çok satılan oyundur.
"Minecraft kendi kendini bitirecek." ifadesini biraz açmanızı istesem...
Bir süre sonra geliştirmekte tıkanacaklar. Oyun eski sade yapısından uzaklaşacak ve her zaman elde tuttukları o kemik kitleyi kaybedecekler çünkü o insanlar büyüyecek. Yeni nesili kandırmak için oyunun şimdiki hali yetersiz bana kalırsa.

Anlık oyuncu sayısına bakacak olursak bence hala En üst sıralar CS2'de hocam. Minecraft ta 2. Versiyonunu çıkarırsa durum aynı olabilir gibi.
Eskiden başından kalkamadığım CS şimdi CS2 oldu ama oynayamıyorum. Sistemim mi yetersiz optimizasyon sorunu mu var ? Tam çözemediğim bir konu ama bende de zaten oyun girme isteği olmadığından da CS2 ye laf atmış olabilirim.:üzgün: