O benim hacı.Benim arkadaş S20 FE'sini daha yeni değiştirdi ki hala kasmıyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Yahub
İşimiz gücümüz var, elimde sürekli telefon yok arada TFT oynadığım halde yine de yetiyor. Nasıl ki bütün AMD kartları sorunludur önergesi yanlışsa artıı iPhone'un kötü bataryası, iPhone 8 Plus/X modellerinde kaldı.
Kişisel tercih vs. değil. Parası olan her türlü iPhone alır, özel olarak Android gereksinimi yoksa.
Ragebait? İlk iPhone'dan beri kullanıyorum. Bugün de akşam 21.00'da eve girdim. Eve girdiğimde halen %15 şarjım vardı.Hahaha ragebait miydi bu? Param var ve S25 Plus alacağım; S26 da almayacağım çünkü Exynos ile geleceğini okudum. Ultra ise bana kaba ve ağır geliyor, S25 de almıyorum ekran ve bataryadan ötürü. Gider 17 Pro Max alırım ama cebimde çeyrek kilo telefon taşımak istemiyorum. “O zaman Pro al, düz al.” diyeceksin ki diyebilirsin de; teşekkür ederim ama 2025 yılında elimde powerbank ile gezmek istemiyorum.
İşimiz gücümüz var, elimde sürekli telefon yok arada TFT oynadığım halde yine de yetiyor. Nasıl ki bütün AMD kartları sorunludur önergesi yanlışsa artıı iPhone'un kötü bataryası, iPhone 8 Plus/X modellerinde kaldı.
Kişisel tercih vs. değil. Parası olan her türlü iPhone alır, özel olarak Android gereksinimi yoksa.
Kullanım alışkanlıklarını bilmiyoruz. Benim günde işim gereği 6-8 saat ekran sürem oluyordu ve 2 kere şarj etmek zorunda kalıyordum iPhone 15 Pro Max'i.Bugün de akşam 21.00'da eve girdim. Eve girdiğimde halen %15 şarjım vardı.
iPhone 14 Pro Max 500 döngü, sonraki modeller de 1000 döngü ömür verirken Samsung, S23 ve öncesi için 1600 döngü, S24 ve Z Fold/Flip 6 serisinden itibaren 2000 döngü ömür veriyor. Hala bataryaları Android kadar iyi değil.iPhone'un kötü bataryası, iPhone 8 Plus/X modellerinde kaldı.
O kullanımda her telefon yeter zaten.İşimiz gücümüz var, elimde sürekli telefon yok arada TFT oynadığım halde yine de yetiyor.
Son düzenleme:
Yahub
Ragebait? İlk iPhone'dan beri kullanıyorum. Bugün de akşam 21.00'da eve girdim. Eve girdiğimde halen %15 şarjım vardı.
iPhone 5S, 6, 7, 8, 12 Pro Max kullandım. 12 Pro Max ile birlikte pil problemleri epey iyileştirildi. 12 Pro Max modelini 2-3 günde bir şarja takardım. Eskiden aşırı telefon değiştirirdim. Sağlam Apple fanıydım. İş telefonu olarak Windows Phone bile kullandım bir ara.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Ya dostum kullanım senaryonu detaylı bilmeden bunu nasıl konuşacağız? Demek ki aynı kullanım senaryosuyla S25+ ya da Ultra kullansan büyük ihtimal 3-5 saat daha fazla ekran süren olacak ve iki yıl sonra şarj döngün iPhone kadar düşmeyecek yani bu bilgiler yıllardır bilinen bilgiler, donanım bilgileri de yıllardır ortada. Benim de iş yerinde iki arkadaşım 16 Pro Max kullanıyor şarj aleti olmadan günü geçirdiklerini hatırlamıyorum çünkü arada bir 4K 60 FPS video çekiyorlar kısa kısa ve gün içinde iki üç saat sosyal medya ekran süreleri oluyor telefonlarını alalı altı ay oldu. Ben iPhone alacak olsam Pro Max altındaki hiçbir telefonu almam. Ancak o modellerde batarya yeterli seviyede fakat tercih etmem çünkü haddinden fazla pahalı ve verdiğin paranın karşılığını yeteri kadar vermiyor, akıl kârı değil ve bana göre çok kalın, kaba ve büyük bir telefon bu kişisel tercih tabii.
Son düzenleme:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Acun Ilıcalı OPPO kullanıyor. Zamanında Lamborghini'nin eski Android telefonunu kullanmıştı. Bilginize.Parası olan Android almaz, kesinlikle almamalı. NVIDIA ne ise iPhone da odur. Rakipsiz (maalesef).
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Vizyon meselesi.Acun Ilıcalı OPPO kullanıyor. Zamanında Lamborghini'nin eski Android telefonunu kullanmıştı. Bilginize.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Acun ılıcalı Oppo kullanıyor. Zamanında Lamborghini'nin eski Android telefonunu kullanmıştı. Bilginize.
Vizyon meselesi falan değil önce teknolojiden anlama meselesi, gerisi zevk ve renge kalmış. Android deyince ucuz telefonlar geliyor insanların aklına, kasıyor falan diye düşünüyorlar daha kullanmadan. Exynos'lu A serisi model alırsan onu ben bilemem kardeşim hiç SD'lu premium bir Samsung'u uzun vadeli kullanmadan yorum yapıyorsunuz.
HDDKullanıyorum
Üstün
Apple cihazlarının kalite ve statü oluşturması nedeniyle halk arasında dolaşan ancak gerçekliği olmayan bir bilgi. Android telefonlar, bu bilginin yayıldığı dönemden sonra çok gelişti, artık eskisi gibi bir durum yok. Ha, diyelim ki Android telefonlar çok sorun yaşatıyor, o durumda da bizim halkımız biraz nankör davranıyor. 10 bin TL verdiği telefon ile 80 bin lira verip firmanın 'flagship' telefonunu kıyaslıyorlar. İstediği telefonu kullansın ama çamur atmayın. Ayrıca en iyi olmanın, tekel olmak olmadığının farkına varın. Buyuk sirketlerin milyar dolarlık hisseleri için birbirinizi üzmeyin.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
2-3 yıl sonra bence kasmıyor.(Planlı eskitmeye maruz kalıyor) En düzgün kullandığımızı düşündüğümüz şeylerde bile bazen fark etmediğimiz cihazın kendisinden ya da bizden kaynaklı aşınmalar oluyor. IPhone'da da aynı muhabbet bana kalırsa çok ağır kullanıp 2.elde satanlarda düzgün kullananlara göre aynı etkiyi yaratıyor. Bir de eskisi gibi sistem uygulamalarının gömülmesi yerine kaldırılabilir halde olması cihazı daha ayarlanabilir daha performanslı kılıyor.