Tercih meselesi, ben Android daha işlevsel ve daha özgür olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Yoksa 15 Pro alacak param da vardı.
Kesinlikle. S24 FE tercih ettim çünkü Android rahatlığına alıştım. Aynı paraya 13'te alabilirdim.

Yahub

Ragebait? İlk iPhone'dan beri kullanıyorum. Bugün de akşam 21.00'da eve girdim. Eve girdiğimde halen %15 şarjım vardı.

İşimiz gücümüz var, elimde sürekli telefon yok arada TFT oynadığım halde yine de yetiyor. Nasıl ki bütün AMD kartları sorunludur önergesi yanlışsa artıı iPhone'un kötü bataryası, iPhone 8 Plus/X modellerinde kaldı.

Kişisel tercih vs. değil. Parası olan her türlü iPhone alır, özel olarak Android gereksinimi yoksa.
🥱🥱

2400e kullanıyorum, memnunum. Ama eski Exynos'lar gerçekten çekilmiyor, doğru.
Snapdragon Redmi'den geçtim. Cidden Exynos berbatmış.

Redmi 10S'ten geçtim ben de ama yani Redmi 10S'te nasıl kullanıyorsam aynı şekilde kullanıyorum. Redmi 10S bile 4–5 yıl boyunca bana yetiyordu, o yüzden S24 FE bana fazla bile geliyor. Ekran sürem 2–3 saat; öyle 10–15 saat değil. Bu yüzden “kötüymüş, iyiymiş” muhabbeti beni pek etkilemiyor. 10S'in işlemcisi daha berbattı ama beni etkilemedi; bu da etkilemez.

Kesinlikle. S24 FE tercih ettim çünkü Android rahatlığına alıştım. Aynı paraya 13'te alabilirdim.

🥱🥱

Gerçekçi olalım. Tabii ki Octa serisinden sonra iyileştirdiler Exynos 2400 modeline kadar iyi toparladılar ama hala verimlilik konusunda Snapdragon ile yarışamıyor. Ben 4K 60 FPS bir videoyu uzun süre çekmeye çalışırken videonun ortasında kamera hatası almak istemiyorum, telefonun birkaç derece fazla ısınmasını istemiyorum, mikro düzeyde stutteringler yaşamak istemiyorum şarj entegresinin 3 sene sonra sapıtmasını istemiyorum o kadar para verince premium bir Android'e. Yıllarca Exynos ve Snapdragon'lu iki model kullandım Snapdragon yıllarca üzmedi ama Exynos'lu modeller üzdü ömrü kısa sürdü telefonun. Üzgünüm ki güncel Exynoslu bir model alsam 6 yılı görmez o telefon ama S25 Ultra alırsam 7 yılı çıkarırım.