Android TV box önerisi

Xenome

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, 10 seneyi aşkın kullandığımız webOS televizyon için bir TV box almayı düşünüyorum. Bunun için ne önerirsiniz? Stick ile farkları var mıdır? Hangisi avantajlıdır?

Bütçe nedir? Stick genelde daha minimal özelliklere sahip oluyor ancak görünüş için daha iyi.

Merhaba arkadaşlar, 10 seneyi aşkın kullandığımız webOS televizyon için bir TV box almayı düşünüyorum. Bunun için ne önerirsiniz? Stick ile farkları var mıdır? Hangisi avantajlıdır?
CoreELEC ile Dolby Vision Profile 7 FEL desteği olduğu için bu ürün:

5.000 TL'ye kadar gidebilirim, belki daha sonra kullanabilirim diye düşünüyorum. Işlevselliğini çok bilmediğim için konuda bahsetmedim.
Ben Google Chromecast öneriyorum. Daha önceden Xiaomi gibi markalar kullandım, hiçbiri iyi değildi. Güçlülerdi ancak sonra birden sıkıntılar çıkıyordu. Google’da böyle problemler olmuyor, işlemci ne kadar düşük olsun yinede stabil oluyor. Genel kullanımlarımda hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam chromecast 3 modelini araştırdım biraz. Kullanıcı yorumları bu cihazı Android olarak görmüyor, uygulama yükle kullan özelliği olmadığını söylüyor. Bir de ben sade Google tabanlı olan Android pek sevmiyorum. Yine de teşekkür ederim.

Arkadaşlar Homatics Box R 4K Plus modelini aldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Hocalarımın attıklarıda Android TV hocam. Android TV tasarımı ile Google TV tasarımıda benzer artık. Ayrıca Android 14 ile geliyor.

Hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…