2254

Üstün
Makaleler
7
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mantıklı bir hareket olur ama, illa Xiaomi alacaksın diye bir kaide yok elbette. Ayrıca yüklediğin APK'nin mimarisi cihaza uydugu surece normal sartlar altinda sorun yasamazsin. Bizzat ben de öyle kullandim eski Samsung Smart televizyonumu bir süre.

Reklamsız YouTube, rec TV, inat box, Google vs yükleyebilir miyim? Bunun bir listesi falan var mı acaba?

LG C5 OLED aldım; malum webOS TV'ye APK indiremiyoruz, uygulama çeşitliliği de Android'e göre az. Bu yüzden TV box işimi çözer mi diye düşünmeye başladım.

Eğer alttaki gibi bir cihaz alırsam TV'ye istediğim APK'yı rahatlıkla indirebilir miyim? Reklamsız YouTube, inat box vs. yüklemek istiyorum. @BerkayZ87

TV box uygulama çeşitliliğini arttırır iyi hamle olur.
TV'de kullanabileceğin APK ları indirirsen kullanırsın. Ama bunun için Xiaomi önermem. Hem 3K vermeye gerek yok hem giriş sayısı az.
Bundan daha ucuz olan ve daha fazla girişi olan Next start Pro öneririm. Aynı zamanda Xiaomi'de ki gibi bloatware ile gelmiyor.

Reklamsız YouTube, rec TV, inat box, Google vs yükleyebilir miyim? Bunun bir listesi falan var mı acaba?

İnat box yükleyebilirsin. Play Store da ise "browser" adında tarayıcı yükledim. TV ile uyumlu, reklam engelleyicisi vs vardı.
Yani onları yükleyebilirsin ama TV'ye uygun olması lazım.

TV box uygulama çeşitliliğini arttırır iyi hamle olur.
TV'de kullanabileceğin APK ları indirirsen kullanırsın. Ama bunun için Xiaomi önermem. Hem 3K vermeye gerek yok hem giriş sayısı az.
Bundan daha ucuz olan ve daha fazla girişi olan Next start Pro öneririm. Aynı zamanda Xiaomi'de ki gibi bloatware ile gelmiyor.

İnat box yükleyebilirsin. Play Store da ise "browser" adında tarayıcı yükledim. TV ile uyumlu, reklam engelleyicisi vs vardı.
Yani onları yükleyebilirsin ama TV'ye uygun olması lazım.
Peki biraz daha yüksek bütçelerde Nexstar dan daha iyisi var mı? Yani C5 Oled aldım hakkını versin istiyorum. Görüntü kalitesi, port ve çeşitlilik bakımından daha iyisi. Mesela 3-5k bandında var mı?

Mesela bu iki model nasıl?

Reklamsız Youtube için SmartTube, reklamsız tarayıcı deneyimi için TV Bro, inat Box da doğrudan yükleyebilirsin.
Kısaca Webos da kalma 3-5k ver özgürlük olur diyorsunuz. O zaman önerilere açığım, Nexstar iyi gibi gözüküyor. Eğer biraz daha iyisi yoksa onu alabilirim.

@2254, Next'in 4K'da yavaş çalıştığını bildiren bazı kullanıcılar vardı, yardımcı olduğum konuda görmüştüm.

O zaman biraz daha iyisini alayım. Bir de lisanslı ve lisanssız modeller var mış, aradaki farklar nedir? Pratik ve hızlı uygulama yüklemek ve büyük kütüphaneye sahip bir model arıyorum. Çok fazla model var ve 2 bin TL'den sonra Kağıtüstünde hepsi iyi duruyor. Hangisini almak daha mantıklı bilemedim.

Peki biraz daha yüksek bütçelerde nexstardan daha iyisi var mı? Yani C5 OLED aldım hakkını versin istiyorum. Görüntü kalitesi, port ve çeşitlilik bakımından daha iyisi. Mesela 3-5k bandında var mı?

Mesela bu iki model nasıl?

O kadar bilgim yok maalesef. Kendimde Next kullandığım için önerdim.
Geliştirici ayarlarından hız aşırtmayı açarsanız asla yavaşlama sorunu olmaz.
Benim Xiaomi stick ve boxlardan daha hızlı.