seneskilic

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Millenicom internet kullanıyorum. Aile profilim kapalı olmasına rağmen TV'den Youtube'a erişemiyorum.

Hata: "Şu anda bağlanmıyor" hatası.

Ancak internet bağlantım var ve diğer internet gerektiren uygulamaların tamamına erişim sağlıyorum. Galiba Millenicom kullanıcılarında böyle sorunlar yaşanıyor.

Benzer sorun yaşayanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Millenicom internet kullanıyorum. Aile profilim kapalı olmasına rağmen TV'den Youtube'a erişemiyorum.

Hata: "Şu anda bağlanmıyor" hatası.

Ancak internet bağlantım var ve diğer internet gerektiren uygulamaların tamamına erişim sağlıyorum. Galiba Millenicom kullanıcılarında böyle sorunlar yaşanıyor.

Benzer sorun yaşayanlar var mı?
Merhaba, yaşadığınız bağlantı sorununu çözebilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bağlantıyı Kontrol Edin:
- TV'nizin internet bağlantısını kontrol edin ve doğru Wi-Fi ağında olduğunuzdan emin olun.
- TV'nin internet bağlantısını kesin ve tekrar bağlanın.

2. Modemi Yeniden Başlatın:
- Modeminizi kapatıp, 10 saniye bekleyin ve sonra tekrar açın. Modem tamamen başlamadan TV'yi bağlamamayı deneyin.

3. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- TV'nin Ayarlar bölümüne gidin ve Ağ Ayarlarını açın.
- DNS ayarlarını elle girerek, örneğin Google DNS(8.8.8.8 ve 8.8.4.4) ya da açık DNS kullanmayı deneyin.

4. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Android TV yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edin ve varsa güncellemeleri gerçekleştirin.

5. YouTube Uygulamasını Güncelleyin:
- Play Store'dan veya TV'nin Uygulama Yöneticisi'nden YouTube uygulamasının en güncel versiyonunu indirip yükleyin.

6. Önbelleği Temizleyin:
- Ayarlar menüsünden Uygulamalar sekmesine gidin ve YouTube'u seçin. "Önbelleği Temizle" seçeneğini kullanarak geçici dosyaları temizleyin.

7. Bağlantı Noktası Kontrolü:
- Modem güvenlik duvarı veya bağlantı noktaları ile ilgili bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için sağlayıcınızla iletişime geçin. Belirli portlar engellenmiş olabilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Millenicom teknik destek birimi ile iletişime geçmenizi öneririm. Onlar, ağınızda olan daha spesifik bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirler.