noper

Çalışkan
2022'den beri Millenicom kullanıyorum. 1 ay önce bakırdan fibere geçtim. Router kurulduğu gibi DNS girdim öyle kullandım. Fakat 3-4 gün önce routeri resetledim ve Discord bağlantım gitmedi. Diğer yasaklı siteleri de denedim onlarda tak diye açıldı. Router ayarlarına baktım DNS girili değil. Millenicom engelsiz hizmet vermeye mi başladı?

1770579654208.webp

1770580374333.webp

Son düzenleme:
Eskiden Millenicom kaynaklı sorun yaşamasaydım deli gibi önereceğim firmaydı. (Fazla para almak için türlü takla atan firma)

2022'den beri Millenicom kullanıyorum. 1 ay önce bakırdan fibere geçtim. Router kurulduğu gibi DNS girdim öyle kullandım. Fakat 3-4 gün önce routeri resetledim ve Discord bağlantım gitmedi. Diğer yasaklı siteleri de denedim onlarda tak diye açıldı. Router ayarlarına baktım DNS girili değil. Millenicom engelsiz hizmet vermeye mi başladı?

Eki Görüntüle 225685

Eki Görüntüle 225698
Hocam dezavantajları var mı yoksa geçeceğim de :).

Hocam dezavantajları var mı yoksa geçeceğim de :).

IPv6 hizmeti vermiyorlar.

Müşteri hizmetleri bilgili değil. Arayıp IPv6 var mı diye sormuştum, kadın o ne? Demişti. Eğer bilgili biriyle konuşmak istiyorsan e-Devlet'ten hat iptal talebi açıyorsun. Anında genel müdürlükten arıyorlar. Fatura tutarı yüksek dersen 60-90 TL arası bir indirim de uyguluyorlar. Her soruna cevap veriyorlar.

Teknik arıza ücreti diye saçma bir ücret alıyorlar. Millenicom saha dolabından eve gelen kablodan biz sorumlu değiliz diyor. Yolda kazı yapılırken kablo kopsa, sen de talep açsan şak 1.000 TL arıza ücreti faturaya yansıtılıyor. Ya da modemin fişini çektin arıza talebi açtın. Fişi geri taktığın gibi şak 1.000 TL arıza ücreti faturada. Kimisi BTK'ya yazarak bu parayı geri alabilmiş önceki yıllarda. O yüzden fiber altyapı da Millenicom kullanmak tehlikeli. Fiber ucu evlerde en çok kırılan şey. Bir kırılsa talep açsan 1.000 TL eklenir faturana.

Ping değerleri iyi, 13ms İstanbul Valorant.

Son düzenleme:
Teknik arıza ücreti diye saçma bir ücret alıyorlar. Millenicom saha dolabından eve gelen kablodan biz sorumlu değiliz diyor. Yolda kazı yapılırken kablo kopsa, sen de talep açsan şak 1.000 TL arıza ücreti faturaya yansıtılıyor.

Şikayetvar'daki şikayetlerin çoğunluğu bundan ibaret.

Bu da başka bir örnek

Kısaca kablon sağlamsa cebin de sağlam.