Towande

Becerikli
Son 2 gündür bir sorun var Millenicom (diğer ISS'lerde de olabilir) ile alakalı. Kime sorsam aynı problemi yaşıyor. Steam'de adamakıllı online oyun oynanmıyor. Sitelere geç giriyor. Sanki bant genişliği daralmış. Sizde de var mı? Müşteri hizmetlerine soran olduysa ne zaman düzelir?

Son 2 gündür bir sorun var Millenicom (diğer ISS'lerde de olabilir) ile alakalı. Kime sorsam aynı problemi yaşıyor. Steam'de adamakıllı online oyun oynanmıyor. Sitelere geç giriyor. Sanki bant genişliği daralmış. Sizde de var mı? Müşteri hizmetlerine soran olduysa ne zaman düzelir?

Benim bir arkadaşta aynı interneti kullanıyor onda da sorun var. Oyundan vesaire atılıyor ara sıra.

Dostum senin bölge ilçe neresi? Bende de çok ciddi sorunlar var.

Manisada'yım. İlallah dedirtti valla.
Ben İstanbul'da 3 gündür aşırı yavaşlıktan şikayetçiyim. Ben bu şirketin internetini iptal edip Türknet'e falan geçecem. Böyle ISS hizmeti olmaz. Zaten normalde bu sorunu her pazar atlamasız yaşatırlar. Ya yavaşlatırlar yada komple keserler. Zaten haftasonu evdeyim zehir ediyorlar.

Herkes Millenicom'da sorun yaşarken bende bu zamana kadar neredeyse hiçbir sorun yoktu, kullandığım en düzgün ISS.
Fakat 2 gündür bende de sorun mevcut, bölgesel bir sorun değil bu seferki.

Hız, ping, paket kaybı gibi değerler düzgün olmasına rağmen aşırı bir yavaşlık ve takılma var.
Cloudflare WARP açınca bir nebze düzeliyor haberiniz olsun.

Herkes Millenicom'da sorun yaşarken bende bu zamana kadar neredeyse hiçbir sorun yoktu, kullandığım en düzgün ISS.
Fakat 2 gündür bende de sorun mevcut, bölgesel bir sorun değil bu seferki.

Hız, ping, paket kaybı gibi değerler düzgün olmasına rağmen aşırı bir yavaşlık ve takılma var.
Cloudflare WARP açınca bir nebze düzeliyor haberiniz olsun.
PC tarafında ne öneriyorsunuz peki?

Merhaba sırf bu konu için girip bakim dedim. son 2 haftadır 100 /95 mb hız alırken 65 mb lere kadar düştü internetim. Özellik ile son 3 gündür internet var gözüküyor fakat sürekli kopma yada sayfaları çok geç açma sıkıntısı yaşıyorum

1769376873690.webp

Merhaba sırf bu konu için girip bakim dedim. son 2 haftadır 100 /95 mb hız alırken 65 mb lere kadar düştü internetim. Özellik ile son 3 gündür internet var gözüküyor fakat sürekli kopma yada sayfaları çok geç açma sıkıntısı yaşıyorum

Eki Görüntüle 221320
Normal değil gerçekten, bir de sadece Millenicom'da sorun çok daha büyükmüş gibi. Diğer ISS'lerde aşırı bir problem yok sanırım.