Benim Millenicom da rezaletlik geçmedi. Sorun 5 gündür devam ediyor.Merhaba sırf bu konu için girip bakim dedim. son 2 haftadır 100 /95 mb hız alırken 65 mb lere kadar düştü internetim. Özellik ile son 3 gündür internet var gözüküyor fakat sürekli kopma yada sayfaları çok geç açma sıkıntısı yaşıyorum
Eki Görüntüle 221320
Detaylar
Kim cevapladı?MasterKing25
Yetkin
Merhaba. Bende Millenicom kullanıyorum biraz önce yazdım Millenicom üzerinden geri dönüş yaptıklarında bölgenizde altyapı iyileştirmeleri var bundan dolayı aksaklık olabilir yazdılar bari Fiber falan getirseler diyorum 2026 da halen 50 mbps VDSL kullanmak sinir bozucu...
Profkiller
Çalışkan
Merhaba. Bende Millenicom kullanıyorum biraz önce yazdım Millenicom üzerinden geri dönüş yaptıklarında bölgenizde altyapı iyileştirmeleri var bundan dolayı aksaklık olabilir yazdılar bari fiber falan getirseler diyorum 2026 da halen 50 Mbps VDSL kullanmak sinir bozucu...
Şimdi bende aradım önce de bölgeniz çalışma var dediler sonra forumlar her yer de sıkıntı var şeklinde söyleyince genel altyapı çalışması var şu an saha ekibimiz arıza üzerinde çalışıyor dedi. Kısaca bir problem var ama kendileri ya saklıyorlar ya da bilmiyorlar.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Bende düzeldi, 2-3 saattir bir sorun yok.
Sizde sorunlar devam ediyor mu?
Sizde sorunlar devam ediyor mu?
MasterKing25
Yetkin
Bende de birkaç saattir düzelmiş durumda. Umarım tekrarlamaz bu durum yine.