Android TV virüs bulaşabilir mi?

megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Merhaba. Biz memleketteyken babam evdeki Vestel 55" Android TV'ye (modelini bilmiyorum) İnatbox V14 diye bir şey yüklemiş YouTube'dan bakarak. Videonun yorumlarında bazıları durup dururken ekranda reklam çıktığını ve uygulamanın virüslü olduğunu yazmışlar bazıları. Televizyonda duruyor hâlâ uygulama virüs kapma ihtimali var mı televizyonun? Psikolojik olduğunu düşünüyorum ancak sanki yavaşlamış gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim TV'ye de kurulu ekranda şu anlık reklam göstermedi.
Virüs bulaştığını daha önce görmedim ama yavaşlaması internet hızından olabilir.

Browserdan virüs bulaşmaz ki, uygulama yüklemediysen APK inmediyse. Bu durumda evet size bulaşma ihtimali var.

televizyonlara apk veya başka dosya türüyle bir şey indirmezseniz kurmazsanız virüs bulaşmaz

Browserdan virüs bulaşmaz ki, uygulama yüklemediysen APK inmediyse. Bu durumda evet size bulaşma ihtimali var.

Uygulama yüklemiş hocam babam APK olarak.

Televizyonlara APK veya başka dosya türüyle bir şey indirmezseniz kurmazsanız virüs bulaşmaz.

İşte yüklemiş hocam bende ondan korkuyorum.

Bizim TV'ye de kurulu ekranda şu anlık reklam göstermedi.
Virüs bulaştığını daha önce görmedim ama yavaşlaması internet hızından olabilir.

Bizim eski televizyonda vardı hocam ancak ben gerçek sitesinden indirmiştim babam şu an YouTube'dan kanalın attığı linkten indirmiş yani güvenli değil diye düşünüyorum link.

Kaspersky apk indir tara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…