Anizium bence daha mantıklı bir seçenek.
Anizium TV uygulamasi halihazırda mevcut hocam.

Screenshot_2026-07-17-18-58-05-668_com.brave.browser-edit.webp

Anizium bence daha mantıklı bir seçenek. Resmi olmayan uygulamalar sıkıntı yaratabilir. Animecix yakın zamanda getirecekti ama uygulama.

Hocam, Animecix TV uygulaması getirir mi bilmiyorum, duyuruları görmedim ama Anizium'a para vermek istemeyenler var. Korsan sisteme para verilir mi diyen var. Ayrıca her animede upscale yok ve Anizium'da her anime tabii ki yok. Animecix'in kütüphanesi daha geniş. Benim yapmış olduğum uygulamadan tabii güvenilirliğinden şüphe edebilirsiniz. Bu yüzden de uygulamam açık kaynaklı. Eğer kod incelemeyi bilmiyor ya da üşeniyorsanız, Gemini CLI ile inceletebilirsiniz kaynak kodlarını. Bir de benim uygulamamda yapay çeviri alt yazısı, renk, font, büyüklük ve konum ayarlama, Anime4K ile anime kalite artırma (basitleştirecek olursak Anizium 4K'sı) vb. Ayrıca yakında farklı anime kaynaklarından izleme seçeneği de gelecek, ona da bakıyorum. Eğer bir bug olur ya da Animecix'ten dolayı uygulama bozulursa düzeltirim. Dediğim gibi şüphe ediyorsanız kaynak kodu inceleyebilirsiniz.

Evet, gördüm var ama Animecix'in hem kütüphanesi daha geniş hem de daha çok animeyi en yüksek kalitede (uygulama ayarlarından Anime4K seçeneğini seçerek ve kalite derecesini ayarlayarak) izleyebiliyorsunuz. Ayarlaması da basit, zor değil.