Android ve iPhone alınmaması için 18 neden

90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.
120Hz'lik Xiaomi'den daha hızlı ama rakibi ve daha ucuz olan S24 çok daha da hızlı.

90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.
Donanıma laf yok cidden donanımı iyi ama o lanet işletim sistemine ayar oluyorum. Her yönüyle darlıyor benim gibi uber bir kullanıcıyı.

Kıskandım... A*droid telefonumu oyuncakçıya satıp üstüne böbreğimi koyup bu telefondan alacağım, hayallerim gerçek oluyor. Bekle beni Barbie.

İfadeler: 29
Kıskandım... A*droid telefonumu oyuncakçıya satıp üstüne böbreğimi koyup bu telefondan alacağım, hayallerim gerçek oluyor. Bekle beni Barbie.
Yanında barbie de veriyorlar mı hocam?

Ben konu sahibinin sunduğu alınma sebebinden çok bunu beğendim, tek başına graham bell bile tüm bu iPhone sebebinden daha değerli, tercihimi buradan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…