120Hz'lik Xiaomi'den daha hızlı ama rakibi ve daha ucuz olan S24 çok daha da hızlı.90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.
Detaylar
Kim cevapladı?Donanıma laf yok cidden donanımı iyi ama o lanet işletim sistemine ayar oluyorum. Her yönüyle darlıyor benim gibi uber bir kullanıcıyı.90HZ telefonun kasmasından görünmüyor ki. iPhone isterse 59HZ olsun. 120HZ'lik bir Xiaomi'den hızlı. Apple'da bunu bildiğinden sürüyor telefonları 60HZ.
Spider-Man bütün telefonlardan daha iyidir, telefon bal sevmeyen dal.
Haha, amatörler...
Bütçe nedir
Yetkin
Kıskandım... A*droid telefonumu oyuncakçıya satıp üstüne böbreğimi koyup bu telefondan alacağım, hayallerim gerçek oluyor. Bekle beni Barbie. 

Yanında barbie de veriyorlar mı hocam?Kıskandım... A*droid telefonumu oyuncakçıya satıp üstüne böbreğimi koyup bu telefondan alacağım, hayallerim gerçek oluyor. Bekle beni Barbie.![]()
- Makaleler
- 5
Bende bunu öneriyorum bilgisayar olarak.
Bugün açılan 2 konudan sonra ben de fikir ortaya ataraktan; iki tarafın da neden alınmaması gerektiğinden bahsedeceğim. İki taraf da berbat, iki tarafın fanboyları da can sıkıcı. İlginç bir durum. İki tarafa da meydan okuyorum ve rest çekiyorum, bu bir düello çağrısıdır. Her neyse, bu mükemmel telefonları almanız için işte nedenler:
-1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ve 17.nedenler:
Eki Görüntüle 41548Eki Görüntüle 41549Eki Görüntüle 41550
Alınmama sebepleri çok açık değil mi? Piyasada Spider-Man ve barbie cep telefonları varken kim ne yapar işe yaramaz Android ve IPhone'u? Bu F/P kralı canavar telefonlar varken diğerlerinin yüzüne bakılmaz. Ayrıca birisi Spider-Man. Alınması için geçerli bir sebep. Bu telefonların varsayılan zil sesi ise aşağıda bıraktığım linkte mevcuttur:
Kendisi tam bir başyapıt, mükemmel bir ahenkle yazılmış bir zil sesi. Bu kadar özelliğe sahip, kamerası ayna gibi çeken, uzun yıllar yazılım desteği alan bir telefonu ben kullanırım. Ayrıca Spider-Man.
-18.neden:
Eki Görüntüle 41555
Opsiyonel olarak bu mevcut. Kendisi graham Bell'in kullandığı ilk telefon, güzel anılarımı paylaşmışlığım vardır kendisiyle. Instagram yüklenmiyor, 16g hafızası var. G, GB değil. Onun dışında sessiz modu ve karanlık modu da mevcut. Tam bir F/P kralı. Eğer ki Spider-Man olmasaydı bu cazip özellikleri benim işimi fazlasıyla görecekti. Ama Spider-Man, Spider-Man. O kazandı.
Bu telefonlar ne Apple kadar özgürlük düşmanı, ne de Android kadar kasıyor. Android'in her 10 modelinden 15'i sorunlu, kasan modeller. Ayrıca Apple'ın da desteğini birkaç sene sonra desteğini çekip, cihazları hurdaya çevirdiğini unutmayın. Android ise ayrı bir vasat. Kameraları piksel piksel, arayüzleri kasar ve kasaları dayanıksız.
Ayrıca sizin o övdüğünüz "120Hz" ekranlı Android cihazların şarjı su gibi 1dk içerisinde biterken ben telefonumla 10 sezonluk dizi izlemeye devam ediyor olacağım. Şah ve mat telefon kullanıcıları, en büyük rakibiniz geldi
.
@Elma ısıran, @4433, @144, @1577, @Violett, @FortmanForever, @Jack İşte, @Dark Raiden, @brkdnmz @Python, @Emile A239, @EmirElibol, @3268, @4284, @3586, @683 @6434, @1589, @6447, @Cruslan, @Ella Freya, @Darth Maul, @Theafricanus, @143 @Heribert Yavuz, @Toxpox, @001, @Glade, @kullanıcı311, @Yonga, @351, @442, @MechaAti, @aegean, @uintptr, @4, @Stereo.Luigi99, @199 @Çınar ÇİFTÇİ @Recep Baltaş, @Enes3078, @Yener K, @Kedicik, @1151, @Bütçe nedir, @walter wick, @madelyn
Recep abi, yener abi ve Enes hocama kadar etiket yağdırdım, eğer finalde şutlanırsam kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum. O7
Ben konu sahibinin sunduğu alınma sebebinden çok bunu beğendim, tek başına graham bell bile tüm bu iPhone sebebinden daha değerli, tercihimi buradan kullanıyorum.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı