Aynı fiyata daha iyi olanları varken sırf arkasında elma var diye daha fazla ödüyorlar.

Bütün telefon konularının özeti bu.

Bugün açılan 2 konudan sonra ben de fikir ortaya ataraktan; iki tarafın da neden alınmaması gerektiğinden bahsedeceğim. İki taraf da berbat, iki tarafın fanboyları da can sıkıcı. İlginç bir durum. İki tarafa da meydan okuyorum ve rest çekiyorum, bu bir düello çağrısıdır. Her neyse, bu mükemmel telefonları almanız için işte nedenler:

-1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ve 17.nedenler:

Eki Görüntüle 41548Eki Görüntüle 41549Eki Görüntüle 41550

Alınmama sebepleri çok açık değil mi? Piyasada Spider-Man ve Barbie cep telefonları varken kim ne yapar işe yaramaz Android ve iPhone'u? Bu F/P kralı canavar telefonlar varken diğerlerinin yüzüne bakılmaz. Ayrıca birisi Spider-Man. Alınması için geçerli bir sebep. Bu telefonların varsayılan zil sesi ise aşağıda bıraktığım linkte mevcuttur:

Kendisi tam bir başyapıt, mükemmel bir ahenkle yazılmış bir zil sesi. Bu kadar özelliğe sahip, kamerası ayna gibi çeken, uzun yıllar yazılım desteği alan bir telefonu ben kullanırım. Ayrıca Spider-Man.

-18.neden:

Eki Görüntüle 41555

Opsiyonel olarak bu mevcut. Kendisi Graham Bell'in kullandığı ilk telefon, güzel anılarımı paylaşmışlığım vardır kendisiyle. Instagram yüklenmiyor, 16G hafızası var. G, GB değil. Onun dışında sessiz modu ve karanlık modu da mevcut. Tam bir F/P kralı. Eğer ki Spider-Man olmasaydı bu cazip özellikleri benim işimi fazlasıyla görecekti. Ama Spider-Man, Spider-Man. O kazandı.

Bu telefonlar ne Apple kadar özgürlük düşmanı, ne de Android kadar kasıyor. Android'in her 10 modelinden 15'i sorunlu, kasan modeller. Ayrıca Apple'ın da desteğini birkaç sene sonra desteğini çekip, cihazları hurdaya çevirdiğini unutmayın. Android ise ayrı bir vasat. Kameraları piksel piksel, arayüzleri kasar ve kasaları dayanıksız.

Ayrıca sizin o övdüğünüz ''120Hz'' ekranlı Android cihazların şarjı su gibi 1dk içerisinde biterken ben telefonumla 10 sezonluk dizi izlemeye devam ediyor olacağım 😎. Şah ve mat telefon kullanıcıları, en büyük rakibiniz geldi 😎.

Recep abi, Yener abi ve Enes hocama kadar etiket yağdırdım, eğer finalde şutlanırsam kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum.. o7

Sen iyi değilsin.

Spider-Man varken HarmonyOS'i, iOS'u, Anroid'i kim ne yapsın ki? 😎. Sırf zenginliği ve şarjsız kullanımı ile bile ezip geçer hepsini.

Spider Man falan da hikaye. Ev telefonlarına geri dönmeliyiz. En stabili ve sağlıklısı o. İşte nedenler;
1. Konserlere giderken artık rahatlıkla odaklanıp anı yaşayabileceğiz.
2. Kafede arkadaşlarımız ile sohbet edebileceğiz.
3. Yer yön duygumuz gelişecek.
4. Takip ediliyormuyum, izleniyormuyum, dinleniyormuyum derdinden kurtulacağız.
5. Turistik, arkeolojik yerleri daha sağlıklı inceleyebileceğiz.
6. Yemek sofrasında tam yemeğe gömülecekken biri çıkıp hadi resim çekilelim demeyecek.
7. Kambur, kafası ekranda insanları göremeyeceğiz.
8. Sıkıldığımız da İnsanları ve çevreyi daha çok gözlemleyeceğiz
9. Şarj derdimiz kalmayacak.
10. Dışarda iken artık eve dön, dönerken şunu al talimatları yaşamayacağız.
11. İş, okul meseleleri artık gruplar vasıtası ile normal hayatımıza da bulaşmayacak.
12. Kendini Tik tok, instagram karşısında rezil eden bir nesil ortadan kalkacak.
13. Trafik kazalarında ufak bir düşüş yaşanacak.
14. Maddi tüketimimiz düşecek, bir şey almak için fiziksel efor sarf edeceğiz.
15. Arkadaşlıklar ve flörtler eskisi gibi yüz yüze kurulacak.
16. Sinir, stres seviyemiz düşecek, anlık haberlere ulaşıp endişelenmeyeceğiz(Bazen cahillik mutluluk)
17. Hayatımızda toksik ve trol insan sayısında ciddi bir düşüş yaşanacak.
18. Bilgisayarlar yeniden değerlenecek.
19.Sevdiğin insanla arana mesafe girecek ve anlık zamanlarınız daha değerli olacak.
20. Hangi modeli kaç paraya alayım derdi bitecek, o parayla küçük yatırımlar yapılıp maddi kazanç sağlanabilir.
21. Herkesin yediği yemek, kutladığı bir şey kendine özel olacak, ortalık malı olmayacak.
22. Gereksiz görgüsüzlük ve şov bitecek.
23. İnsanlarda güzellik kaygısı ciddi manada düşecek.
24. Flörtlerinizi olduğu gibi seveceksiniz sosyal medayda gördüğünüz gibi değil ve kimse sizi kandıramayacak.
25. Bir ünlüyle karşılaşınca resim çekilme stresine girmeden onla konuşup anı güzel bir şekilde değerlendirebileceğiz.
Aklıma kısa sürede şimdilik bu kadar geldi. 😄

Aynı paraya daha iyisini almak varken neden daha kötüsünü alayım? Enayi miyim?
Spider-Man kalitesinin yanına yaklaşamaz hiçbiri. Parasını hak ediyor.

Sen git Iron Man'li olanı al kardeşim bir şey demiyorum, al da gör gününü.

8_org_zoom.webp

Spider Man falan da hikaye. Ev telefonlarına geri dönmeliyiz. En stabili ve sağlıklısı o. İşte nedenler;
1. Konserlere giderken artık rahatlıkla odaklanıp anı yaşayabileceğiz.
2. Kafede arkadaşlarımız ile sohbet edebileceğiz.
3. Yer yön duygumuz gelişecek.
4. Takip ediliyormuyum, izleniyormuyum, dinleniyormuyum derdinden kurtulacağız.
5. Turistik, arkeolojik yerleri daha sağlıklı inceleyebileceğiz.
6. Yemek sofrasında tam yemeğe gömülecekken biri çıkıp hadi resim çekilelim demeyecek.
7. Kambur, kafası ekranda insanları göremeyeceğiz.
8. Sıkıldığımız da İnsanları ve çevreyi daha çok gözlemleyeceğiz
9. Şarj derdimiz kalmayacak.
10. Dışarda iken artık eve dön, dönerken şunu al talimatları yaşamayacağız.
11. İş, okul meseleleri artık gruplar vasıtası ile normal hayatımıza da bulaşmayacak.
12. Kendini Tik tok, instagram karşısında rezil eden bir nesil ortadan kalkacak.
13. Trafik kazalarında ufak bir düşüş yaşanacak.
14. Maddi tüketimimiz düşecek, bir şey almak için fiziksel efor sarf edeceğiz.
15. Arkadaşlıklar ve flörtler eskisi gibi yüz yüze kurulacak.
16. Sinir, sitres seviyemiz düşecek, anlık haberlere ulaşıp endişelenmeyeceğiz(Bazen cahillik mutluluk)
17. Hayatımızda toksik ve trol insan sayısında ciddi bir düşüş yaşanacak.
18. Bilgisayarlar yeniden değerlenecek.
19.Sevdiğin insanla arana mesafe girecek ve anlık zamanlarınız daha değerli olacak.
20. Hangi modeli kaç paraya alayım derdi bitecek, o parayla küçük yatırımlar yapılıp maddi kazanç sağlanabilir.
21. Herkesin yediği yemek, kutladığı bir şey kendine özel olacak, ortalık malı olmayacak.
22. Gereksiz görgüsüzlük ve şov bitecek.
23. İnsanlarda güzellik kaygısı ciddi manada düşecek.
24. Flörtlerinizi olduğu gibi seveceksiniz sosyal medayda gördüğünüz gibi değil ve kimse sizi kandıramayacak.
Aklıma kısa sürede şimdilik bu kadar geldi. 😄
Artık "Evde misiniz?" gibi saçma sorular sormaya gerek yok!