Şöyle özetleyeyim, dandik mobil oyunları oynarken zırt pırt reklam çıkmasına uyuz oluyorum ve mobil veriyle Wi-Fi kullanımını kapatmak istiyorum ki karşıma reklam çıkaramasın. HyperOS'te vardı ama One UI'da yok. Ben de NetGuard ismindeki uygulamayı indirdim lakin kusursuz çalışmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ayarlar> Bağlantılar> diğer bağlantı ayarları> Özel DNS>"Özel DNS sağlayıcısı ana bilgisayar adı" kısmını seçip çıkan yere "dns.adguard.com" yazın kaydedip çıkın. Artık sistem genelinde reklam olmayacak.Şöyle özetleyeyim, dandik mobil oyunları oynarken zırt pırt reklam çıkmasına uyuz oluyorum ve mobil veriyle Wi-Fi kullanımını kapatmak istiyorum ki karşıma reklam çıkaramasın. HyperOS'te vardı ama One UI'da yok. Ben de NetGuard ismindeki uygulamayı indirdim lakin kusursuz çalışmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Emre.py
Üstün
Daha önce bunu yapmıştım ve işe yaramıştı, yine yaptım çalıştı fakat güvenilir mi?Ayarlar> Bağlantılar> diğer bağlantı ayarları> Özel DNS>"Özel DNS sağlayıcısı ana bilgisayar adı" kısmını seçip çıkan yere "dns.adguard.com" yazın kaydedip çıkın. Artık sistem genelinde reklam olmayacak.
Evet, güvenilirdir.Daha önce bunu yapmıştım ve işe yaramıştı, yine yaptım çalıştı fakat güvenilir mi?
Emre.py
Üstün
Samsung kullanıyorum hocam.Ayarlar > Uygulamalar kısmından istediğiniz uygulamaların internet erişimini kapatabiliyor olmanız lazım.
Eki Görüntüle 238360
Bu arada, yukarıda denildiği gibi reklam "engelleyici" DNS kullanarak da bu sorunu çözebilirsiniz.
Root istiyor mu? Buna da bi göz atabilirim.Rethink uygulamasını kurun, her işinizi çözecektir, inanın bana.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Hayır, sadece arka planda VPN modunda çalışıyor, yanlış anlamayın VPN değildir sadece Android'in teknik olarak özelliğini kullanır. Kullanmanızı çok tavsiye ediyorum, hayat kurtarıcıdır, içinde neredeyse her şey var.
- Makaleler
- 1
Bir ara bu DNS çalışmıyordu, bazen çöküyordu "dns.adguard-dns.com" adresi aktif çalışıyor şimdilik.Ayarlar> Bağlantılar> diğer bağlantı ayarları> Özel DNS>"Özel DNS sağlayıcısı ana bilgisayar adı" kısmını seçip çıkan yere "dns.adguard.com" yazın kaydedip çıkın. Artık sistem genelinde reklam olmayacak.