3507Enes 44

Üstün
Makaleler
1
Dimentisy 1080 işlemci, ARM MALI-G68 MC4 grafik birimi, 8+8 RAM (8 fiziksel + 8 sanal) 256 GB hafıza. Çalıştırır mı?

Son düzenleme:
Sanal makine ile nasıl kurqcağım.

Daha önce kuran gördüm ama nasıl kurulduğuna dair bir fikrim yok. Yeni konu açabilirsin veya Google'da kısa bir aratma ile bulabileceğini düşünüyorum.

dimentisy 1080 işlemci, ARM MALI-G68 MC4 grafik birimi, 8+8 RAM (8 fiziksel + 8 sanal) 256 GB hafıza. Çalıştırır mı?

Videoya göz attım da bu videoda zaten sanal makine ile kurulmuş. Bu cihaza direk Windows onun kendisi sanal makine olmadan kurulabiliyor.

Mobox emülator ile Windows oyunları oynanıyor diye biliyorum ama düz Windows nasıl kurulur bilmiyorum. Mobox ile dosya gezgini falan kullanılıyordu. Biraz araştırayım bulursam atarım Windows kurmayı. Vardır büyük ihtimal ama daha Mobox emülator bile zar zor çalışır iken Windows'un optimize çalışacağını sanmıyorum.

Daha önce kuran gördüm ama nasıl kurulduğuna dair bir fikrim yok. Yeni konu açabilirsin veya Google'da kısa bir aratma ile bulabileceğini düşünüyorum.

Videoya göz attım da bu videoda zaten sanal makine ile kurulmuş. Bu cihaza direk Windows onun kendisi sanal makine olmadan kurulabiliyor.

Limbo PC Emulator ile kurabilirsin Windows 10 ancak performans olarak rezalet olur. XP en iyi gidiyor Limbo'da.