AndroidTV projesi önerisi

Yer
Cintra
Önerebileceğiniz bir AndroidTV, SmartTV veya GoogleTV projesi var mı? Eski laptopuma kuracağım.

Not: Linux önermeyin! Bu sistemi annem ve babam TV olarak kullanacak.

Sistem:
  • İ3 370M
  • 2GB RAM
  • 300GB SAMSUNG HDD
  • GT425M

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki gidip TV'ye HDMI ile bağlanabilir miyim?

Ek: Bu proje devam etmeyen bir proje.

AMD grafik kartlı bilgisayarlarda çok kolay oluyor genelde driver problemi yaşanmıyor. Kendimde eski laptopumu ailem için yaptığım için biliyorum.
Tavsiyem normal bir Android OS kurup LG TV'lerdeki gibi bir Bluetooth'lu Air mouse almanız. Ben bliss OS kurmuştum ama Prime OS ve Phoenix OS bende daha stabil çalışmıştı. Ek olarak Android'in kendi Android TV yazılımı ücretsiz indirilebilir ama bilgisayar portu var mı bilmiyorum.

Bu arada bilgisayarlara uygun nexus playerların kullandığı AndroidOS var mış sanırım ama ne kadar stabil bilmiyorum denemek gerek.

Sistem:
  • İ3 370M
  • 2GB RAM
  • 300GB SAMSUNG HDD
  • GT425M

Hocam şu anda AndroidX86 kuruyorum. Kurduktan sonra Open GApps kurup kullanacağım.

Olabilir ama cihaz bazı uygulamalarda sorun yaratabilir dikkat edin. Bendeki laptop i3-380M olan versiyondu ve 4 GB RAM'i var fakat YouTube bliss ve X86 normalde çalışmadı. Prime OS ve Phoenix OS da sorunsuz çalıştırdım ama Prime OS oyun oynamak için keymapper da daha başarılı olduğu için onu indirdim ayrıca Windows gibi bir arayüzü olduğundan Air mouse ile çok daha rahat kontrol ettim.

Ekranı düzenleyebiliyor muyuz hocam?

Ek: Grub kısmında açılmıyor. Bu sebeple PrimeOS kuruyorum.

Ben legacy de kullanabiliyordum ama sanırım siteyi yenilemişler bu yüzden cihazınıza uygun olanı kurun.
Şu anda Android 11 İso'su kuruyorum. Ancak olmazsa diye Android 7 İso'su da indirdim.

Ek: Android 11 İso'su Beta sürümüymüş. Bu sebeple Android 7 kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…