Detaylar
Kim cevapladı?Lessra
Başarılı
Bana göre var.Uzay bilimine aşırı düşkünüm, sizce farklı gezegenlerde hayat var mı veya farklı yaşam türleri? Ne zaman yıldızlararası filmini izlesem bu düşünceye kapılıyorum.
Kesin vardır bence.Uzay bilimine aşırı düşkünüm, sizce farklı gezegenlerde hayat var mı veya farklı yaşam türleri? Ne zaman yıldızlararası filmini izlesem bu düşünceye kapılıyorum.
Yani akıllı yaşam neden sadece biz insanlara özgü olsun ki? Bence de vardır.Uzay bilimine aşırı düşkünüm, sizce farklı gezegenlerde hayat var mı veya farklı yaşam türleri? Ne zaman yıldızlararası filmini izlesem bu düşünceye kapılıyorum.
witicieen
Yetkin
Yani akıllı yaşam neden sadece biz insanlara özgü olsun ki? Bence de vardır.
Kesinlikle, yani şunu diyorlar her bir galaksi 100 milyar, 100 milyar galaksinin içinde ki yıldızları bir 100 milyar yani sonu ve sınırı yok kesinlikle farklı yaşam türlü veya farklı insanlar bile olabilir. Uzay ile alakalı bilgiler filmler hep çekici gelmiştir.
DarthGorsoy
Bilgin
Uzay bilimine aşırı düşkünüm, sizce farklı gezegenlerde hayat var mı veya farklı yaşam türleri? Ne zaman yıldızlararası filmini izlesem bu düşünceye kapılıyorum.
Kesinlikle var. Bizim yıldızımız besleyici ama uzun ömürlü degil. Aslında uzun ömürlü ama kimi yildizlar bazi spektrurumlarda dehset uzun ömürlü. Yani evrimlesme süremizi hesaba kattiginda, o sistemdekiler belki de ellerinde cok cok daha ileri düzeyde bir süreye sahipler.
Ayrica çoğunun yok olmuş olma ihtimali de var. Kitlesel yok oluslar falan filan derken zira ışığın bize cok gec geldiğini biliyoruz. Dünya benzeri gezegenler var ama şu an çoğu tahminden ve varsayımdan öte değil. Bize ilk net fikri Europa görevi verecek.
witicieen
Yetkin
Kesinlikle var. Bizim yıldızımız besleyici ama uzun ömürlü degil. Aslında uzun ömürlü ama kimi yildizlar bazi spektrurumlarda dehset uzun ömürlü. Yani evrimlesme süremizi hesaba kattiginda, o sistemdekiler belki de ellerinde cok cok daha ileri düzeyde bir süreye sahipler.
Ayrica çoğunun yok olmuş olma ihtimali de var. Kitlesel yok oluslar falan filan derken zira ışığın bize cok gec geldiğini biliyoruz. Dünya benzeri gezegenler var ama şu an çoğu tahminden ve varsayımdan öte değil. Bize ilk net fikri Europa görevi verecek.
Özellikle, mesela yıldızlararası filmindeki sadece su ile kaplı olan sahne aşırı etkileyiciydi, ve sonrasın da cooper istasyonu satürn gezegeninin yörüngesinde ve solucan deliğinin yakınında yer alır diye açıklamaları benim 3 gün arayla tekrar tekrar izlememe neden oluyor. Şunu da düşünüyorum, en azından bizim gibi bir insan ırkı var ve bu insanlar da bence bizi arıyor bizim aradığımız gibi.
DarthGorsoy
Bilgin
Özellikle, mesela yıldızlararası filmindeki sadece su ile kaplı olan sahne aşırı etkileyiciydi, ve sonrasın da cooper istasyonu satürn gezegeninin yörüngesinde ve solucan deliğinin yakınında yer alır diye açıklamaları benim 3 gün arayla tekrar tekrar izlememe neden oluyor. Şunu da düşünüyorum, en azından bizim gibi bir insan ırkı var ve bu insanlar da bence bizi arıyor bizim aradığımız gibi.
Prometheus, ardından da ikinci filmi izle. Mukemmel ötesi.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
Prometheus, ardından da ikinci filmi izle. Mukemmel ötesi.
Bu fotoğrafları çekip yabancılara birkaç dolara satabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young