AnduinOS nasıldır?

2024'ün sonunda çıkmış bir dağıtım. Bana kalırsa yeni çıkmış dağıtımlar için biraz beklemek lazım. Performans veya stabilite sorunları çıkabilir. Onun dışında eğer Fedora tabanlı bir dağıtım arıyorsanız Nobara öneririm. Stabilitesi çok yerine bir dağıtım.

Ben daha çok dağıtım deneme amaçlı diyorum. Çok fazla dağıtım denedim ve merak ediyorum. Fakat gidipte bozuk bir dağıtım kullanmak istemem açıkçası. Yoksa base dağıtımım CachyOS.

Ben daha çok dağıtım deneme amaçlı diyorum. Çok fazla dağıtım denedim ve merak ediyorum. Fakat gidipte bozuk bir dağıtım kullanmak istemem açıkçası. Yoksa base dağıtımım CachyOS.
AnduisOS, tek bir kişi tarafından geliştirilen bir dağıtım. O yüzden desteği çok kısıtlı. Denenebilir ama uzun zaman kullanılacağını sanmıyorum. Genede denemekten zarar gelmez

Sırf Windows'a benziyor ve Windows çalışanı tarafından geliştirildi diye gereksiz abartıldı. 1 yıla kalmaz ölü distrolar çöplüğüne gider.

Kaynak kodlarına baktığım vakit öyle sıkıntılı duran bir şeyle karşılaşmadım. Ubuntu/Debian tabanlı bir dağıtıma göre nispeten iyi de bir performansa sahip. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hatta bu dağıtım popülerlik kazanırsa yeni kullanıcılara önerilebilecek dağıtımlar listesine de ekleyebiliriz

Detaylı incelemek isterseniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…