Arkadaşlar merhaba. Şimdi ben bir animasyon yapmak istiyorum. Titanic denizin dibinden böyle suyun üstüne falan çıkacak. Titanic modeli var. Aldım bedavaya, Blender'a ekledim. İstersem Unreal Engine'de yükleyebilirim, sıkıntı olmaz. Nasıl yapacağım? ChatGPT bana Blender'la yap dedi. Hem daha kolay hem daha iyi diye. Ne yapacağım? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blender öneririm bedava ve arayüzü basit diye. Ama bu işe girmek istiyorsan önce modelleme nasıl yapılır onu bilmen gerekiyor daha sonra yaptığın modelleri animasyon vermeyi öğrenmelisin. Bu da anlık heves ile başlayacağın bir durum değil. İyi bir sonuç almak istiyorsan en az 4-5 ayını vermen gerekiyor.

Blender öneririm bedava ve arayüzü basit diye. Ama bu işe girmek istiyorsan önce modelleme nasıl yapılır onu bilmen gerekiyor daha sonra yaptığın modelleri animasyon vermeyi öğrenmelisin. Bu da anlık heves ile başlayacağın bir durum değil. İyi bir sonuç almak istiyorsan en az 4-5 ayını vermen gerekiyor.
O kadar güzel yapmayacağım. Peki direkt kodla yapsam. ChatGPT bana kod vermişti. O kodu yapıştırsam direkt olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör: