Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Asphodel
Elinde katanası olan erkek vardı merdiven kısmında duruyordu. Hatırladığım kadarıyla yukarı çıkıp bossla kapışıyordu anime diye tıklayıp ayakkabı reklamı olduğunu öğrenmiştim. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama hoşuma gitmişti. Bilen varsa videoyu atabilir mi?

Çözüm
Betimlemenize tam olarak uymuyor ama belki budur. "Anime shoes advertisement" diye arattım direkt :D

Not: Bu ayakkabı değil bisiklet reklamıymış, ayakkabı olduğunu sanmıştım.
Betimlemenize tam olarak uymuyor ama belki budur. "Anime shoes advertisement" diye arattım direkt :D

Not: Bu ayakkabı değil bisiklet reklamıymış, ayakkabı olduğunu sanmıştım.

Çözüm
Betimlemenize tam olarak uymuyor ama belki budur. "anime shoes advertisement" diye arattım direkt :D

not: Bu ayakkabı değil bisiklet reklamıymış, ayakkabı olduğunu sanmıştım.

Bunu bisiklete nasıl bağlamışlar anlam veremedim ayakkabı reklamı olarak biliyordum çok teşekkürler.

Bunu bisiklete nasıl bağlamışlar anlam veremedim, ayakkabı reklamı olarak biliyordum, çok teşekkürler.

Ben de teşekkür ederim. Animesi çıksa da izlesek.

Hahahah, bisiklet reklamı demeye bin şahit gerçekten. Katananın kesik izini bisikletin gövdesine bağlamışlar. Ayakkabı reklamı olsaymış daha iyiymiş, sonuçta ninjamız ayakkabısı sayesinde fast ve agile. :D

Ben de teşekkür ederim. Animesi çıksa da izlesek.

Hahahah, bisiklet reklamı demeye bin şahit gerçekten. Katananın kesik izini bisikletin gövdesine bağlamışlar. Ayakkabı reklamı olsaymış daha iyiymiş, sonuçta ninjamız ayakkabısı sayesinde Fast ve agile. :D

Bende oradan yola çıktım, s*lak gibi gidip katana falan ekledim yazıya, direkt ayakkabı reklamı yazsam çıkıyormuş.