Anime önerisi

Açıkçası çok fazla anime izleyen birisi değilim. Bugüne kadar beğenip izlediklerim:

Attack on Titan.
Death Note.
Castlevania.
Black butler.
Fugukan.
Bleach.
Blue eye samurai.

Lotm, frieren, cowboy bebop, fullmetal alchemist Brotherhood, your name, re: Zero, mushoku tensei, no Game no Life, steins: Gate, violet evergarden, oregairu, bunny girl senpai, your lie in april, eighty-six, clannad, akame ga kill, toradora.
Şu anlık kısa ve güzel olan seriler deyince aklıma bunlar geldi yazayım dedim.

Akame ga kill! Sarar.
İkisini de önermem. Mangaya sadık değiller ve olay örgüsü kötü anlatılıyor. Tokyo ghoul yeniden yapılmış hali gelecek gibi bir söylenti var. Gelirse ancak o izlenebilir. Animelerin sonları bile farklı bitiyor diyebilirim. Özellikle Akame Ga Kill tamamen farklı ve önemli kısımlar direkt çöpe atılmış halde.

Death Note sevdiğin için kaiji.
Castlevania sevdiğin için hellsing.
Bleach sevdiğn için hunter X hunter.
Değişik bir tür istersen ouran host club + dorohedoro mangası.
Helsing yerine Helsing Ultimate öneririm. Ultimate çizimleri daha iyi ve daha güncel bir versiyon.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk TV series sonra end sonra da Rebuild'lerden devam aslında hikaye o kadar üstten anlatılıyor ki Rebuild'ler anca toparlıyor.

Bunun dışında önereceklerim:
Redo of healer (tek başına izle izleyeceksen bir intikam hikayesi)
Re Zero.
Vinland saga
Mushoku tensei.
Berserk.

Redo of healer bir şaheser. Kesinlikle öneririm. Kendi kategorisinde izlediğim en iyi anime olabilir.

Redo of healer bir şaheser. Kesinlikle öneririm. Kendi kategorisinde izlediğim en iyi anime olabilir.

Hayatımda daha iyi bir intikam senaryosu görmedim yeni sezonu merakla bekliyorum en son ülkeden intikam alacağına dair söz vermişti.

İkisini de önermem. Mangaya sadık değiller ve olay örgüsü kötü anlatılıyor. Tokyo ghoul yeniden yapılmış hali gelecek gibi bir söylenti var. Gelirse anca o izlenebilir.

Evet dediğiniz doğru. Manga ile arasında gerçektende dağlar kadar fark var. Yine de bana göre izlenebilir durumda(bazı sezonlar/bölümler hariç). Revizyonun pek geleceğini düşünmesemde hala umut var

Fmab ve steins gate kesinlikle izlenmeli bence. İkisi de şaheser denebilecek animeler. Mangalarına sadık ve animasyon kaliteleri güzel. Vaktiniz varsa bir jojo izlenebilir. Onun dışında son olarak Demon Slayer ve solo leveling öneririm. Yakında Demon Slayer Infinity Castle savaşının filmi geliyor. Türkiye'de vizyonda olacak.

Evet dediğiniz doğru. Manga ile arasında gerçektende dağlar kadar fark var. Yine de bana göre izlenebilir durumda(bazı sezonlar/bölümler hariç). Revizyonun pek geleceğini düşünmesemde hala umut var

Yok izlemem mangakaya ihanet olur. 3. sezona geçerken arada çok büyük fark var. Belli ki aceleye getirilmiş.

Chainsaw Man filmi de geliyor ayrıca 2. sezon intro şarkısı yayınlanmış önden izlemek güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…