Mushoku tensei ve rezeroya yeni bölümler geliyor her hafta güncel olarak ikisini de takip ediyorum.

Mushoku tenseinin 3. sezonu güzel ilerliyor re Zero'yu kesinlikle izle.

Bunlar dışında frierene bakabilirsin 2. sezonun savaş kısmında biraz fazla mantık hatası vardı ama izletti yine de.

Mushoku tensei ve rezeroya yeni bölümler geliyor her hafta güncel olarak ikisini de takip ediyorum.

Mushoku tenseinin 3. sezonu güzel ilerliyor re Zero'yu kesinlikle izle.

Bunlar dışında frierene bakabilirsin 2. sezonun savaş kısmında biraz fazla mantık hatası vardı ama izletti yine de.
Konuyu okuyun <3

Mushoku Tensei izledim, okudum vs her şekilde tavsiye ederim. Hayali öyküleri gerçek hayat yargılarına bağlamak aşırı saçma o yüzden yorumlarına takılmayın. You and i are polar opposites animesini de öneririm. 41 yaşındayım ve şu seri kadar beni mutlu eden bir şey izlemedim bu aralar.

Komedi, Grand Blue, seinen, Parasyte, genel öneri Steins; Gate, tarih, Chi Chikyuu no Undouni Tsuite. Death Note gibi 7-8/10 seri; Code Geass, kısa DRAM, Anohana, NHK, sanatla ilgili, Blue Period, isekai olarak Re: Zero ile Mushoku Tensei aynı kalitededir ama Mushoku Tensei tercih ederim. Kısa romantik, hata düzeltmeli Re: Life, ilginç bir şey arıyorsanız da Tengoku Daimakyuu önerebilirim.