Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 78
Üstün
Teşekkürler, aklımda şu an Mushoku Tensei izleyip, ardından Serial Experiments Lain izlemek var. Frieren ve Chainsaw Man izledim, konuda yazdığım gibi. Listeye bakacağım.Devam eden ve son zamanlarda çıkan serileri değerlendirirsem Mushoku Tensei - Re Zero - Youjo Senki - To Be Hero X - Frieren - Chainsaw Man izlenebilir, güzel yapımlar.
Bu da benim myanimelist listem, izlediğim yapımları keyfime göre puanlıyorum;
Ayrıca Highschool Of The Dead izlememeyi ihmal etme.![]()
ZCPQ2's Anime List - MyAnimeList.net
myanimelist.net
White Dragon 36
Uzman
Teşekkürler, aklımda şu an mushoku tensei izleyip, ardından Serial experiments lain izlemek var. Frieren ve Chainsaw Man izledim, konuda yazdığım gibi. Listeye bakacağım.
Lain önermem 8.bölüme kadar hiçbir şey anlatmıyor sonrasında açıklıyor ama bu muydu diyorsunuz anlattığı şey çok basit hayal kırıklığına uğramıştım ben 6/10'dan fazla etmez.
- Makaleler
- 1
İzlenebilir olanlara, senaryosunu nispeten hatırladımlarıma 5-6 verip geçtim, tâbi tercih meselesi.
Misal önceleri Elite Of Clasroom hoşuma giderdi, yaş aldıkça baydı, şimdi bu kavga edip triplere giren ergenleri niye izlemekle uğraşayım diyorum.
- Makaleler
- 1
Hiç izlemedim desem yeridir, ilk sezonda şu iki karakterin atışmalarını ve savaşmalarını anımsıyorum desem yeridir.Re Zero'yu kezinlikle izleyin, konu olarak da karakterler olarak da inanılmaz iyi bir anime. JoJo da tavsiye ederim, bir gün herkes ön yargılarını kıracak.
Jojo izlemeye değer mi, hikayesi ne anlatıyor?
D4C 78
Yetkin
Kesinlikle değer. Her part da farklı bir Joestar'ın hikayesini anlatıyor. İlk part için konuşacaksak, klasik bir vampir animesi gibi görünüyor fakat vampir teması tamamen diğer partlara zemin hazırlamak için kullanılmış. Hikayeye George Joestar adlı zengin bir Arkeolog'un kaza yapmasıyla başlıyoruz. Bu kazada karısını kaybediyor, oğlu ve kendisi hayatta kalıyor. Dario Brando adında bir adam öldüklerini düşünüp cesetlerini soymak için kendilerine yaklaşıyor. George Joestar bu adamı kendilerini kurtarmaya gelmiş birisi olarak düşünüp, Dario'ya bir isteğini yerine getireceğini söylüyor. Dario ölmeden önce George'dan oğlu Dio'ya emanet olmasını söylüyor. George Dio'yu evlat ediniyor, Dio da joestar ailesinin servetine çökmeye çalışıyor. Genel olarak hikaye bu şekilde başlıyor, sonrası da zaten epey garip bir şekilde ilerliyor. Genel olarak ilk part biraz klişe gibi olmasından ötürü pek sevilmiyor ama sadece 9 bölüm, sıkmaz bu sebeple. Dio'nun da hikayede yeri çok büyük, Part 1 den 6'ya kadar olan olayların neredeyse hepsinden sorumlu.
Lain Iwakura 77
Uzman
Darker Than Black.
(mükemmeldir)
İzleme sırası:
1- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
2- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha - Sakura no Hana no Mankai no Shita (ova)
3- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden (4 bölümlük ova)
4- Darker than Black: Ryuusei no Gemini
(mükemmeldir)
İzleme sırası:
1- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
2- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha - Sakura no Hana no Mankai no Shita (ova)
3- Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden (4 bölümlük ova)
4- Darker than Black: Ryuusei no Gemini