Ethem Efe 44 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.356 Çözümler 10 Beğeniler 3.149 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:14 #1 Ne izleyeceğim konusunda biraz kararsız kaldım. Aşağıya severek izlediğim ve şu an aklıma gelen yapımları yazıyorum: Vinland Saga (Şu ana kadar izlediğim en iyi anime) Hell's Paradise Neon Genesis Evangelion Elfen Lied Spy x Family (Bir noktadan sonra baydığı için yarısında bırakmıştım) Miyazaki’nin tüm filmleri (Bayılırım) A Silent Voice A Whisker Away Demon Slayer Smoking Behind the Supermarket with You Frieren: Beyond Journey's End Your Name Teşekkürler şimdiden.
Ne izleyeceğim konusunda biraz kararsız kaldım. Aşağıya severek izlediğim ve şu an aklıma gelen yapımları yazıyorum: Vinland Saga (Şu ana kadar izlediğim en iyi anime) Hell's Paradise Neon Genesis Evangelion Elfen Lied Spy x Family (Bir noktadan sonra baydığı için yarısında bırakmıştım) Miyazaki’nin tüm filmleri (Bayılırım) A Silent Voice A Whisker Away Demon Slayer Smoking Behind the Supermarket with You Frieren: Beyond Journey's End Your Name Teşekkürler şimdiden.
Veira 44 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.339 Çözümler 7 Beğeniler 1.131 Bugün 19:17 #2 Vinland Saga izlediysen, aynı yapımcının başyapıtı Attack on Titan'ı izle derim.
KS KS Ethem Efe 44 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.356 Çözümler 10 Beğeniler 3.149 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:17 #3 Veira dedi: Vinland Saga izlediysen aynı yapımcının başyapıtı Attack on Titan izle derim. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum. İzledim tabii ki.
Veira dedi: Vinland Saga izlediysen aynı yapımcının başyapıtı Attack on Titan izle derim. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum. İzledim tabii ki.
Veira 44 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.339 Çözümler 7 Beğeniler 1.131 Bugün 19:18 #4 Ethem Efe dedi: Yazmayı unutmuşum. İzledim tabii ki. Genişletmek için tıkla... Listede Death Note'da göremedim. Mükemmel yapımdır.
Ethem Efe dedi: Yazmayı unutmuşum. İzledim tabii ki. Genişletmek için tıkla... Listede Death Note'da göremedim. Mükemmel yapımdır.
Simon 44 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.267 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.916 Bugün 19:18 #5 Monster.
KS KS Ethem Efe 44 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.356 Çözümler 10 Beğeniler 3.149 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:18 #6 Veira dedi: Listede Death Note'da göremedim. Mükemmel yapımdır. Genişletmek için tıkla... İzledim. Yarısına kadar falan sanırım, beni çok içine çekememişti, maalesef. Simon dedi: Monster. Genişletmek için tıkla... Konusu ilgi çekici duruyor, çizimleri hoşuma gitti, göz gezdireceğim. Teşekkürler.
Veira dedi: Listede Death Note'da göremedim. Mükemmel yapımdır. Genişletmek için tıkla... İzledim. Yarısına kadar falan sanırım, beni çok içine çekememişti, maalesef. Simon dedi: Monster. Genişletmek için tıkla... Konusu ilgi çekici duruyor, çizimleri hoşuma gitti, göz gezdireceğim. Teşekkürler.
Veira 44 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.339 Çözümler 7 Beğeniler 1.131 Bugün 19:20 #7 Ethem Efe dedi: İzledim. Yarısına kadar falan sanırım, beni çok içine çekememişti, maalesef. Genişletmek için tıkla... Futbol teması hoşuna gidiyorsa Blue Lock güzeldir. Bunu izlememiş ol.
Ethem Efe dedi: İzledim. Yarısına kadar falan sanırım, beni çok içine çekememişti, maalesef. Genişletmek için tıkla... Futbol teması hoşuna gidiyorsa Blue Lock güzeldir. Bunu izlememiş ol.
kompetankedi 44 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.355 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.605 Yer Bootloader Bugün 19:24 #8 Seven deadly sins.
KS KS Ethem Efe 44 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.356 Çözümler 10 Beğeniler 3.149 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:24 #9 Veira dedi: Futbol teması hoşuna gidiyorsa Blue Lock güzeldir. Bunu izlememiş ol. Genişletmek için tıkla... İzlemedim ancak futboldan uzak durmayı tercih ediyorum. Yine de teşekkürler.
Veira dedi: Futbol teması hoşuna gidiyorsa Blue Lock güzeldir. Bunu izlememiş ol. Genişletmek için tıkla... İzlemedim ancak futboldan uzak durmayı tercih ediyorum. Yine de teşekkürler.
D4C 44 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 Beğeniler 885 Bugün 19:30 #10 JoJo izle.